fbpx

"ВОЛЯ" презентувала гімн партії. АУДІО

Політика 18:19, 16.09, 2015

Партія "ВОЛЯ" презентувала пісню "ВОЛЯ", яку активісти партії вирішили зробити своїм гімном. Презентація відбулася у фортечній галереї Бастіон в Івано-Франківську.

Сингл "ВОЛЯ" є дебютним для молодого івано-франківського гурту "Брати Станіслава". Пісня написана в перші години після розстрілу Майдану. "Передають весь трагізм ситуації, але не сіють зневіру, а радше навпаки – освітлюють подальший шлях", – так про свою першу пісню "ВОЛЯ" кажуть її автори  брати Гупали.

"Ми позиціонуємо пісню "ВОЛЯ" як пісню для вільних людей. Вона описує усвідомлення того, що після згарища, попелу, диму, смертей на Майдані зворотного шляху вже немає,  розповідає Володимир Гупал. – Розуміння того, що настав час для українського народу навіть ціною власного життя скинути ярмо".

Пісня "ВОЛЯ" стала гімном однойменної партії. "Ми знайшли авторів пісні, і вони радо погодилися, щоб ця пісня стала гімном партії "ВОЛЯ",  згадує член Ради партії Тетяна Пришляк. – Ця пісня близька нам за духом не лише тому. Попри весь трагізм ситуації, попри те, що воля дається нам нелегко, ми готові і будемо віддати життя за волю в Україні. Ми розуміємо, що у нашого народу є майбутнє, і за це майбутнє ми готові поборотися".

Ідея зробити пісню "ВОЛЯ" гімном однойменної партії належить члену "ВОЛІ" з Яремчанщини Андрію Марійчину. У партії кажуть: під слова такої композиції готові боротися і на політичному фронті.

Так, активному учаснику Майдану, а згодом бійцю АТО Володимиру Губарчуку ця пісня допомагала під час оборони кордонів країни.

"На Сході ця пісня надавала мені бойового духу, а зараз надихає на великі звершення. Так сталося, що я вже дорогу в АТО відтоптав і тепер йду в політику, і тепер ця пісня мене буде надихати тут, щоб боротися за краще майбутнє",  розповідає Володимир Губарчук.

Записували пісню виконавці з найменшими прикарпатцями. Зробили це зумисно, щоби глибше передати всю життєствердну енергію музичної композиції "Воля". Зараз готуються до зйомок відеокліпу.

 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: