fbpx

"ВОЛЯ" в обласній раді перейшла в опозицію і пообіцяла, що спокою корупціонерам не дасть

Політика 15:36, 31.03, 2016

Після відставки Ольги Галабали з посади заступника голови облради фракція партії "ВОЛЯ" заявила про перехід в опозицію. У фракції сім депутатів.

Як повідомляв КУРС, сьогодні таємним голосуванням депутати обласної ради достроково припинили повноваження заступника голови облради від партії ВОЛЯ Ольги Галабали. 

Ініціювали відставку депутати від БПП "Солідарність" та "Самопомочі" з формулюванням "за нетактовність" і "неналежне реагування на зауваження колег". 

"Дякую за голосування, сподіваюся, що новий скалад керівництва облради все ж не буде консервувати цю систему, а працюватиме на позитивні зміни. "ВОЛЯ" офіційно переходить в опозицію, тож спокійною ваша робота не буде, ми вам це обіцяємо", – заявила Галабала.

Як повідомляв КУРС, конфлікти між Ольгою Галабалою й депутатами інших фракцій і раніше виникали через увагу активістів "ВОЛІ" до питання незаконного видобутку гравію на річках Прикарпаття, вимогу Галабали запровадити антикорупційну систему електронних закупівель ProZorro, гостру критику з її боку з приводу розподілу 80 млн грн обласного екологічного фонду тощо. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: