fbpx

Вперше в Україні: головним режисером Франківського драмтеатру стане француз

Стиль життя 14:23, 12.03, 2019

Режисер з Франції Жуль Одрі буде працювати на штатній основі в Івано-Франківському національному музично-драматичному театрі ім. Івана Франка на посаді головного режисера.

Про це повідомили сьогодні на прес-конференції у Франківському драмтеатрі.

Жуль Одрі сьогодні пройшов конкурс на посаду головного режисера театру і невдовзі продовжить свою роботу над прем'єрною постановкою "Калігула". В основі вистави – адаптація написаної 1938 року однойменної п'єси Альбера Камю.

Режисер з Парижа мав досвід успішної роботи у кількох театрах столиці Франції та в театрі міста Сан-Дені. Задіяний у компанії "Future Noir", відомий акціями на підтримку українських політичних в'язнів, у тому числі Олега Сенцова.

Нагадаємо, нещодавно Франківський обласний музично-драматичний театр ім. Івана Франка отримав статус "національного". А його керівник Ростислав Держипільський отримав Шевченківську премію.

Окрім цього, анонсували про незвичну програму у Міжнародний День театру, який відзначатимуть 26 березня. Стартують о 23 годині і вражатимуть глядачів цілу ніч! Подробиці програми повідомлять пізніше.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: