fbpx

Всесвітньовідомий економіст читає лекції франківським студентам і школярам

Суспільство 10:46, 07.05, 2018

Сьогодні в Івано-Франківську з лекціями для школярів, студентів та викладачів виступає економіст світового рівня Роман Шеремета.

Сьогодні Роман Шеремета зустрічається з викладачами та студентами двох університетів – ІФНТУНГ та ПНУ.

Першу лекцію Шеремети “Як публікуватися у престижних міжнародних журналах” слухали в Івано-Франківському національному університеті нафти і газу. Він пояснив, що для вишу дуже важливо, щоби роботи науковців були відомі на міжнародному рівні. Молодим вченим такі роботи дають розуміння світових тенденцій розвимтку науки. Роман Шеремета розповів про свій шлях до визнання, – а його він здобув саме в той спосіб, що публікувався у відомих міжнародних виданнях, – і відповів на запитання студентів.

“Цікава лекція була, висновків багато, як на мене, то варті уваги два: 1) працювати і працювати; 2) не боятися бути “rejected”, – відгукнулася Galyna Kogut.

Дві наступні лекції відбудуться в ПНУ.

Нагадаємо, Роман Шеремета – випускник Прикарпатського національного університету 2004 року, доцент Школи менеджменту ім. Везерхеда при Університеті Кейс Вестерн Резерв (США), є лідером в номінації “Найкращий молодий економіст світу” згідно з рейтингом IDEAS-2018 та “Найкращий економіст України в світі” за версією видання Forbes-2015. 

У Прикарпатському університеті Роман Шеремета прочитає дві лекції  для студентів і для школярів.

О 12:00 год. в аудиторії 25 (центральний корпус університету, вхід з вул. Шевченка) – лекція для студентів і викладачів “Фактори економічного розвитку”.

О 15:00 год. в аудиторії 25 (центральний корпус університету, вхід з вул. Шевченка) лекція для школярів “Як Україні стати успішною”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: