fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Всеукраїнський з'їзд "Народний імпічмент" зірвали провокатори, що свідчить про параною на Банковій, – Дерев'янко. ФОТО

Всеукраїнський з'їзд "Народний імпічмент" зірвали провокатори, що свідчить про параною на Банковій, – Дерев'янко. ФОТО

Політика 15:45, 28.11, 2017

Всеукраїнський з'їзд громадського Руху "Народний імпічмент", який мав відбутись в місті Ірпінь, було зірвано через відключення електроенергії та погрози невідомого чоловіка учасникам зібрання.

Про це повідомив один з лідерів "РУХУ НОВИХ СИЛ" народний депутат Юрій Дерев'янко, який мав представити свій законопроект № 7248 "Про Президента України та порядок припинення його повноважень" на з'їзді.
Він повідомив, що чоловік, який відмовився представлятись на камери, за словами учасників заходу, погрожував людям, які прийшли висловити свою позицію, та заявляв про замовний, проплачений характер заходу.
"Те, що сьогодні тут деякі провокатори приходили і зривали захід, випадково відключилась електроенергія, свідчить про те, що ви на правильному шляху. Громадські організації, які сьогодні об'єднались для того, щоб робити таке роз'яснення, просвітницьку роботу і підтримку законодавчим ініціативам, які зареєстровані в парламенті, заслуговують на велику повагу",  звернувся Дерев'янко до учасників заходу.
Він додав, що не має жодного сумніву в тому, що провокації відбулись для того, щоб припинити, заглушити дискусію на тему імпічменту президента та зробити вигляд, що нічого в країні не відбувається в цьому напрямку.
"Світло пропало в цілому місті Ірпінь, і всі мешканці міста стали заручниками того, що в когось якась параноя є на Банковій. Якщо це так сильно хвилює чинного Президента, очевидно, він знає, чому це його хвилює. Можливо, він уже вчинив якісь злочини, які він думає, що будуть розслідуватись, якщо закон про імпічмент буде прийнятий у Верховній Раді",  зазначив один з лідерів РНС.
Він також вважає, що про це свідчить присутність людей, які намагаються приховати своє обличчя та відмовляються представитись, вчиняючи провокації.
"Чи це була людина з правоохоронних органів, чи найнятий провокатор  це не має ніякого значення. Значення має те, що сьогодні народ України після Революції Гідності, не отримавши вирішення цього питання, до нього назад повертається",  підсумував нардеп.
Нагадаємо, Юрій Дерев'янко зареєстрував в парламенті законопроект № 7248 "Про Президента України та порядок припинення його повноважень" 31 жовтня.
Законопроект вносить зміни до Регламенту ВРУ і чітко прописує процедуру створення тимчасової слідчої комісії (ТСК) у Верховній Раді та порядку здійснення імпічменту.
На правах реклами
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: