fbpx

Вводяться єдині правила перетину перехрестя з круговим рухом

Суспільство 18:38, 26.04, 2017

Президент України Петро Порошенко підписав закон, яким запроваджуються єдині правила перетину транспортними засобами перехрестя, де організовано круговий рух.

Верховна Рада 4 квітня ввела єдині правила перетину транспортними засобами перехрестя, де організовано круговий рух. "26.04.2017 – Повернуто з підписом від президента", – йдеться на сайті Верховної Ради на сторінці відповідного законопроекту (№4246), пише Інтерфакс

До закону "Про дорожній рух" внесено раніше відсутню норму: перевага в русі на перехрестях, де організовано круговий рух, надається транспортним засобам, які вже рухаються по колу.

Згідно з пояснювальною запискою, складна соціально-економічна ситуація в Україні призвела до відсутності дорожньої розмітки та дорожніх знаків на автомобільних дорогах. Також в кожному місті діє правило перетину перехрестя з рухом по колу, що викликає аварійність на таких ділянках. Тому сьогодні в суспільстві затребувані зміни, яким запроваджуються єдині правила перетину транспортними засобами перехрестя, де організовано круговий рух.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: