fbpx

Вибираємо барабани для початківця: що важливо знати

Стиль життя 17:58, 15.05, 2019

Якщо ви вирішили навчитися грати на барабанах і освоїти ударну установку, то в першу чергу вам доведеться розібратися із вибором інструменту. Це складніше, ніж здається на перший погляд, і в нашій статті фахівці інтернет-магазину Музлайн розкажуть, які варіанти існують для початківців-барабанщиків, що можна купити в бюджетному сегменті і за яким принципом обирати барабанну установку.

В освоєнні будь-якого музичного інструменту, в тому числі барабанів, головне – регулярна практика. В першу чергу вам, зрозуміло, варто купити простий тренувальний пед, який якщо і не замінить повноцінної установки, то дозволить вам практикуватися в техніці гри і відвідувати заняття з викладачем. Якщо ж ви налаштовані відразу ж купити повну класичну ударну установку, то на ваш вибір істотно вплинуть такі фактори:

  • бюджет, який ви маєте в своєму розпорядженні;
  • наявність і особливості місця для заняття.

Найкращі варіанти для всіх

Якщо ви живете в приватному будинку і у вас немає сусідів за стінами і поверхом нижче або вище, то ви цілком можете розглядати покупку повноцінної акустичної барабанної установки. Для початківців в асортименті всіх знаменитих виробників існують цілком недорогі пропозиції. Установки такого типу практично нічим не відрізняються від професійних інструментів, проте барабани для них виготовляють з простої недорогої деревини, і в результаті вони мають набагато скромніші акустичні можливості, тобто звучать не так яскраво і виразно, як барабани класу про.

1

Набагато складніше вибрати установку, якщо ви живете в міській квартирі, в звичайному багатоквартирному будинку з сусідами. У такому випадку зверніть увагу на електронні барабани. Те, що вони дорожче або гірше акустичних, нічим не підтверджений міф, поширена помилка. До того ж у таких барабанів є два безперечних плюси:

  • вони мають компактну конструкцію і займають набагато менше місця, ніж класична акустична установка;
  • на електронних барабанах можна займатися в навушниках, тобто абсолютно безшумно.

З точки зору ціни електронні барабани коштують не набагато дорожче акустичних, тим більше, що китайські виробники випускають бюджетні копії, розраховані саме на початківців. Незважаючи на досить прийнятну вартість, такі барабани демонструють повноцінний функціонал, відмінний звук, адекватні призначенню для користувача і акустичним властивостям. Зрештою, коли ви рано чи пізно зважитеся оновити свою ударну установку, то стару зможете продати.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: