fbpx

Вибираємо квартири із затишком

Суспільство 18:34, 23.01, 2019

Важливим моментом у житті кожної людини є купівля власного житла. Квартири в новобудовах вже давно користуються великим попитом. Що може бути краще, ніж комфортне житло в сучасному будинку із затишною територією?

Великою перевагою також є можливість купити квартиру у виплат. З другого боку, при купівлі такого житла існують певні ризики. Покупець може заплатити кошти і залишитись ні з чим, ставши жертвою шахрайської схеми. Найгірше, що довести такий факт шахрайства надзвичайно складно, а у більшості випадків це неможливо. Тому перш ніж підписувати будь-які сумнівні угоди, ви повинні зібрати максимум інформації про компанію-забудовника, для того щоб вберегти себе від недобросовісного продавця.

квартири Вишневе

 

Купуємо затишну квартиру під Києвом

Обираючи якісне житло в столиці, інвестори часто стикаються з проблемою високих цін на нерухомість. Альтернативою дорогому житлу в місті стане купівля квартири в передмісті. Наприклад, в Вишневе квартири доступні для продажу за помірними цінами, і ви можете з легкістю стати власником оселі в сучасній новобудові. Таку можливість покупки комфортного житла без посередників та переплат надає житловий комплекс "АГАМ". Забудовник пропонує придбати якісні квартири за доступними цінами. Для отримання детальної інформації скористайтесь сайтом https://agam.kiev.ua/ua/kvartiry/. Тут ви обов'язково знайдете підходящий варіант, враховуючи розмір квартири, розташування та планування кімнат, а також з можливістю перепланування за власним бажанням, якщо є така необхідність.

 

Особливості купівлі квартири в новобудові

Індивідуальні вимоги до вибору житла у кожного свої, але існують загальні критерії визначення комфортності, про які слід пам'ятати при виборі. Обираючи квартиру в новому будинку, важливо звернути увагу на тип планування, враховуючи свої плани на майбутнє. Так, для молодої сім'ї, яка в перспективі планує народження дітей, важливо врахувати це при виборі.

Подумайте про те, скільки часу ви зможете витрачати на те, щоб доїхати до роботи. Якщо ви активна людина, яка любить ранкові пробіжки, великим плюсом буде наявність парку поруч з новобудовою. Важливим нюансом також є ціна квадратного метра та загальної площі. З'ясуйте у забудовника, до якого виду валюти прив'язана вартість. Усі ці нюанси та багато інших варто враховувати при виборі квартири.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: