fbpx

Франківська влада ігнорує рішення комісії з безпеки дорожнього руху у місцях постійних ДТП, – патрульні

Суспільство 19:24, 07.11, 2017

Патрульна поліція Івано-Франківська провела осіннє обстеження доріг у місті

З 4 жовтня по 4 листопада працівники Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську спільно з представниками комунальних та залізничних організацій провели осіннє комісійне обстеження вуличної мережі міста.

Під час обстежень вуличної мережі патрульні виявили суттєві недоліки, що впливають на безпеку дорожнього руху. Зокрема, вулиці, які можуть суттєво зменшити концентрацію автомобілів у центральній частині міста, а саме Крайківського, Ленкавського, Левицького, Польова, Княгинин, Національної Гвардії, Бельведерська, Автоливмашівська, Хриплинська, Ребета, Ушинського та багато інших знаходяться у незадовільному стані. Через це водії обирають для руху маршрути, які пролягають через центральну частину міста.

У зв’язку із відсутністю водовідведення та інтенсивним рухом великогабаритних та вантажних транспортних засобів на вулиці Автоливмашівська, яка є об’їзною міста, утворились глибокі вибоїни та напливи асфальту, а в окремих місцях дорожнє покриття взагалі відсутнє. Водії змушені виїжджати на тротуари або зустрічні смуги руху.

Згідно з результатами обстеження, підрозділи виконавчої влади ігнорують рішення комісії з безпеки дорожнього руху у місцях концентрації ДТП.

Патрульна поліція Івано-Франківська звертає увагу на стан підготовки до роботи в зимовий період КП "Муніципальна дорожня компанія". Встановлено, що технологічний парк комунального підприємства забезпечений лише на 55%, що недостатньо для зимового експлуатаційного утримання 193,3 кілометрів вулиць Івано-Франківська. Хоча запасами солі та висівки для посипання доріг взимку підприємство повністю забезпечене.

Результати обстеження направлені міському голові Івано-Франківська для ліквідації причин та умов, які створюють загрозу безпеці дорожнього руху на території міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: