fbpx

Вино та солодощі: підбираємо вдалі гастрономічні пари з АЛКОМАГ

Стиль життя 14:48, 26.12, 2018

Вино - ідеальний алкогольний напій, який відкриває перед нами сотні, а то й тисячі варіантів гастрономічних поєднань. Не варто забувати про те, що це напій, який добре поєднується не тільки з основними стравами, але також солодощами. У цій статті поговоримо про вдалі вина для найвідоміших тортів і десертів.

Радимо спробувати оригінальне десертне вино з великого каталогу АЛКОМАГ!

 

Шоколадні солодощі

Якщо з солодкого вам найбільше подобається шоколад, знайте, що підібрати до нього вино непросто. Хорошим варіантом можуть стати хіба що солодкі червоні сорти з яскравим смаком, такі як Корвіна. Приємний післясмак і цікаві фруктові нотки будуть добре гармоніювати зі смаком шоколаду, а насичена шовковиста структура вина не дозволить себе задомінувати.

На сторінці https://alcomag.com.ua/vino/ ALCOMAG зібрав вражаючий каталог найбільш різнопланових вин – солодких та сухих, з Європи і Нового світу. Тут кожен зможе підібрати щось на свій смак!

 

Чізкейк

Чізкейк став одним із найбільш популярних десертів, тим не менш, його не часто подають з вином. Ми рекомендуємо спробувати його з вишуканим французьким Сотерном, який доповнить ніжний сирний смак приємними тропічними нотками. Смак цього солодкого вина порадує вас своєю глибиною і округлою структурою, а також зробить десерт більш складним і оригінальним.

1

 

Тірамісу

Це повітряне творіння італійців любить, напевно, кожен. Повірте, ці ласощі стануть для вас ще бажанішими, якщо ви спробуєте її з оригінальним німецьким Ейсвейном. У такій парі десерт наповниться цікавими нотками меду, прянощів, тропічних фруктів, а також стане більш гармонійним у співвідношенні солодкого – кислого.

 

Медовик

Цей урочистий торт вже став справжньою класикою, смак якої знайомий кожному. Але ви зможете відкрити для себе абсолютно нові відтінки, якщо подати його у парі з хересом з Іспанії. Звичний медовик заграє неординарними нюансами шоколаду, родзинок, інжиру і кави.

2

 

Наполеон

Витончене листкове тісто в поєднанні з ніжним заварним кремом створює по-справжньому елегантний смак, який потребує не менш благородної пари. Ми радимо спробувати цей десерт у парі з німецьким напівсухим вином Гевюрцтраминер, насиченим відтінками мускату. Він наповнить торт пікантними нюансами фруктів, прянощів, зробить його більш освіжаючим і яскравим.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: