fbpx

Винуватця ДТП, в якому загинуло четверо осіб, взяли під варту

Суспільство 15:42, 28.11, 2015

В суботу, 28 листопада, до Івано-Франківського міського суду було доставлено мешканця мікрорайону Опришівці, 1979 року народження, якого підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

Суд встановив, що 27 листопада підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, керуючи автомобілем "Мерседенс Бенц", по вул. Коновальця в м. Івано-Франківську допустив зіткнення із автомобілем "Опель”", який рухався по своїй смузі руху у попутному напрямку, в результаті чого померло четверо пасажирів, а двоє доставлені у лікувальний заклад із тілесними ушкодженнями різних ступенів тяжкості, повідомила прес-служба Івано-Франківського міського суду.

Сторона обвинувачення, посилаючись на те, що покарання за цією статтею передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років та враховуючи той факт, що підозрюваний може переховуватись від слідства, просила обрати міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення розміру грошової застави.

Підозрюваний та сторона захисту просили суд обрати більш м’яку міру запобіжного заходу.

Врахувавши всі обставини справи та наявні ризики, суд ухвалив обрати підозрюваному іванофранківцеві міру запобіжного заходу, на період слідства, у вигляді тримання під вартою без визначення розміру грошової застави.

Тримання під вартою підозрюваного слід здійснювати у СІЗО м. Івано-Франківська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: