fbpx

Випускники Університету Короля Данила отримали дипломи магістрів

Суспільство 10:33, 24.03, 2017

В Університеті Короля Данила відбулося урочисте вручення дипломів магістрам, випускникам 2017 року.

Цьогоріч викладачі Університету вітали 112 магістрів, з них 13 отримали диплом з відзнакою.

"Перед вами відкривається широка дорога у ваше майбуття. У ваших руках не лише власна доля, а і доля всієї країни, саме вам змінювати її разом із сотнями таких, як ви, які отримують сьогодні путівку в доросле життя. Я дуже хотів би, аби вами пишалися батьки, вони уже пишаються, адже ви тримали освіту в одному з найкращих вузів Івано-Франківщини. Я дуже хочу, щоб вами пишався вуз і ваші викладачі. І щоб вами пишалося місто, коли ви внесете свій посильний вклад у розбудову і міста, і держави", – такими словами привітав випускників директор департаменту освіти і науки Ігор Смаль.

Дипломи магістрів отримали студенти спеціальностей "Правознавство", "Містобудування", "Облік і аудит" та "Фінанси і кредит».

Ректор Університету Короля Данила Андрій Луцький наголосив: "Сьогодні ви робите крок у доросле життя, де ви зможете реалізувати свої навички і вміння. Я вам бажаю, щоб у житті вам легко все вдавалося!"

Випускників, які з відзнакою завершили навчання, запросили 5 травня на велике святкове дійство, присвячене 20-й річниці з дня заснування Університету Короля Данила. На сцені облмуздрамтеатру найкращих випускників урочисто привітають гості з Міністерства освіти і науки України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: