fbpx

Випускниць франківського медколеджу запрошують на стажування у Польщі з подальшим працевлаштуванням

Суспільство 16:16, 07.03, 2018

В Івано-Франківському національному медичному університеті в рамках співпраці з Гуманітарно-економічною академією міста Лодзь (Польща) відбулася презентація освітнього проекту з підвищення кваліфікації українських медсестер у Польщі для студентів-випускників медсестринського відділення медичного коледжу ІФНМУ.

Презентацію провів координатор програми Володимир Гудима. На зустрічі були присутні також завідувач медсестринським відділенням медичного коледжу Галина Гвоздецька і начальник відділу міжнародних зв'язків Віталій Осадець, інформує прес-служба ІФНМУ.

Володимир Гудима ознайомив студентів із програмою післядипломної освіти у Польщі у Гуманітарно-економічній академії та подальшими можливостями працевлаштування в ЄС.

"На зустрічі були присутні студенти четвертого курсу 25, 26 груп та третього курсу 23 групи медичного коледжу, – розповідає Галина Гвоздецька.  Вони дізналися про можливість подальшого навчання у Гуманітарно-економічній академії міста Лодзь на спеціальності сестринська справа. Студентів цікавили умови вступу, умови проживання, а також кураторство під час навчання у Лодзі. Наразі ми ще не знаємо кількість охочих скористатися такою можливістю, адже студенти мають все обдумати, порадитися з батьками і зважити всі "за" і "проти". Але це хороша можливість здобути диплом медсестри європейського зразка і в подальшому працевлаштуватися в ЄС".

Також на зустрічі було обговорено можливість започаткування обміну викладачами і студентами у рамках схеми академічної мобільності програми ЄС "Erasmus+" між академією у Лодзі та ІФНМУ.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: