fbpx

Вища ліга: БК "Франківськ" здобув 10-ту перемогу поспіль

Спорт 20:12, 05.04, 2017

Жіночий баскетбольний клуб "Франківськ", який виступає під керівництвом заслуженого тренера України Юрія Процюка, продовжив свою переможну серію в Одесі, двічі перегравши місцевий БК "ОНВУ-Вімар" (61:58 та 78:50).

Цікаво, що в обох поєдинках наша команда недорахувалася одразу двох лідерів – Христини Філевич та Катерини Редюк, які з певних причин не поїхали на виїзд. Втім, в першій зустрічі роль лідера взяла на себе перспективна Анастасія Сидорак, яка здобула 31 очко та 11 підбирань.

Натомість у другій грі кращою стала досвідчена Діана Бондарюк (26 очок + 20 підбирань). Таким чином, "Франківськ" відсвяткував вже десяту (!) перемогу поспіль, яка дозволила впритул наблизитися до лідера першості – бердянської "Чайки".

Найближчого вікенду (08-09.04) підопічні Юрія Процюка приймають одного з ключових суперників у боротьбі за нагороди вищолігової першості – БК "Полтава". Ігри відбудуться в муніципальному ФОЦі (вул. Симоненка, 13). Початок матчів: 8 квітня (субота) – 14:00, 9 квітня (неділя) – 13:00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: