fbpx

Вище художнє професійне училище № 3 м. Івано-Франківська відзначає 70-річчя

Суспільство 20:24, 17.11, 2017

З цієї нагоди привітати педагогічний, трудовий та учнівський колективи навчального закладу завітав заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк, директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики ОДА Віктор Кімакович і президент Івано-Франківської торгово-промислової палати, депутат обласної ради Андрій Левкович.

Ігор Пасічняк зазначив, що в училищі створені всі умови для всебічного розвитку талановитої молоді. Саме тому сьогодні можна з упевненість сказати, що тут майбутню професію охоче здобували цілими родинами, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.

"70 років – це поважний ювілей для училища,  підкреслив управлінець. – Однак завдяки самовідданій праці педагогів, високому професіоналізму майстрів та креативному управлінню директора закладу ви завжди йдете у ногу з часом, готуючи при цьому висококваліфікованих спеціалістів деревообробної галузі. Переконаний, що невдовзі ваша мрія про створення на базі училища коледжу буде втілена".

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку кваліфікованих спеціалістів та гідну педагогічну діяльність  директора училища Наталію Коростіль нагороджено грамотою Міністерства освіти і науки України. Викладачів закладу відзначено грамотами департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації.

У рамках святкування вихованці та викладачі закладу презентували виставку власних робіт, на якій представили вироби із дерева, бісеру та металу. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: