fbpx

Вийшла друком монографія "Політика у сфері боротьби зі злочинністю України: теоретичні та прикладні проблеми"

Суспільство 15:40, 12.04, 2016

Днями вийшла друком колективна монографія "Політика у сфері боротьби зі злочинністю України: теоретичні та прикладні проблеми", яку підготували науковці НАПрНУ, Харківського національного університету внутрішніх справ та Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника за загальною редакцією Заслуженого діяча науки і техніки України, доцента юридичних наук, професора Павла Львовича Фріса та доктора юридичних наук, професора Вадима Борисовича Харченка.

"Це ще один крок в дослідженні проблем політики у сфері боротьби зі злочинністю в Україні", – написав на своїй сторінці в фейсбук Павло Фріс.

Колектив авторів щиро вдячний народному депутатові Олександрові Шевченку за допомогу у здійсненні цього видання, адже це перша в Україні комплексна робота, яка адресована законодавцям та юристам-теоретикам.

Книга видана накладом 300 примірників і вже незабаром розлетиться в найбільші бібліотеки України, буде презентована провідним фахівцям, які розробляють теоретичні положення законодавства у сфері боротьби зі злочинністю.

В Івано-Франківську ознайомитись з монографією можна буде в бібліотеках Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та його Юридичного інституту. Народний депутат України Олександр Шевченко переконаний, що питання боротьби зі злочинністю є одним з першочергових у державотворенні, а саму Верховну раду України він розглядає як основний суб’єкт політики в сфері боротьби зі злочинністю.

Видання складається з двох розділів. У першому аналізуються теоретичні положення, які визначають перспективи розробки кримінально-правової, кримінальної процесуальної, кримінально-виконавчої та кримінологічної (профілактичної) політик. У другому викладено аналіз практичних проблеми вдосконалення окремих галузей законодавства в боротьбі зі злочинністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: