fbpx

Визначено результати учасників ЗНО з іноземних мов

Суспільство 19:39, 18.06, 2014

Тестування основної сесії з іноземних мов відбулося 3 червня. Для участі у тестуванні з англійської мови було зареєстровано 89 172 абітурієнти, понад 4 тисячі абітурієнтів були зареєстровані для складання тестів з німецької, французької та іспанської мов.

Явка абітурієнтів на пункти тестування склала 95% від загальної кількості зареєстрованих учасників. З відомих причин абітурієнти з Донецької та Луганської областей участі в основній сесії ЗНО не брали, – інформує Освіта.ua.

Тест ЗНО з іноземних мов складався із 43 тестових завдань. Останнє завдання тесту передбачало створення власного висловлювання, яке оцінюється від 0 до 14 тестових балів. Максимальний тестовий бал, що зможе отримати абітурієнт за виконання завдань тесту з іноземних мов, складає 56 тестових балів.

Тестові роботи всіх учасників тестування розпізнані, ідентифіковані та перевірені. Результати тестування розміщені на інформаційних сторінках абітурієнтів.

В основу визначення рейтингу кожного абітурієнта покладені його результати, обраховані на основі загальної суми тестових балів. Результати будуть вказані в інформаційних картках до сертифікатів ЗНО, що кожен учасник тестування зможе роздрукувати з власної інформаційної сторінки на сайті УЦОЯО.

До інформаційної картки, яку абітурієнти надаватимуть до приймальних комісій ВНЗ, буде внесено результати зовнішнього незалежного оцінювання за рейтинговою шкалою від 100 до 200 балів, а також кількість тестових балів, отриманих з кожного тестового предмета.

У разі незгоди з отриманими результатами з іноземних мов учасники ЗНО можуть подати апеляційну заяву. Апеляційна комісія прийматиме до розгляду апеляційні заяви щодо результатів тестування з іноземних мов, подані до 24.00 год. 20 червня 2014 року включно.

Апеляційні заяви надсилаються до Українського центру оцінювання якості освіти поштою (дата подання заяви визначається за відміткою, зробленою поштовою установою в установленому законодавством порядку). На конверті слід зробити позначку "Апеляційна комісія".

Таблиці переведення тестових балів з іноземних мов у 200-бальну шкалу 2014 року:

1 

2

3

4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: