fbpx

Вже 600 охочих зголосилося взяти участь у фестивалі "Тепле Різдво" у Надвірній

Культура 13:24, 03.12, 2016

У Надвірнянській районній державній адміністрації відбулась робоча нарада, на якій обговорили заходи з підготовки і проведення фестивалю "Тепле Різдво", який буде тривати у Надвірній протягом місяця – з 22 грудня по 22 січня.

Міська рада взяла зобов’язання забезпечити встановлення новорічної ялинки, огорожі навколо ялинки, різдвяної шопки, ілюмінації, декорацій та сміттєвих баків. Фестиваль розпочнеться 22 грудня. Також цього дня відбудеться відкриття міської новорічної ялинки.

За різдвяний ярмарок відповідальні власники будиночків та суб’єкти підприємницької діяльності, які орендуватимуть їх і узгоджуватимуть між собою всі організаційні моменти. Єдина вимога – в жодному разі не здійснювати торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. Під час наради було запевнення, що ярмарок буде проходити за минулорічним зразком, під час якого мешканцям та гостям міста будуть пропонувати сувеніри різдвяної тематики, печиво, гарячі напої тощо.

Під час фестивалю на сцені виступатимуть колективи Надвірнянщини, а також запрошені ансамблі з інших областей України, проводитимуться конкурси, майстер-класи, звучатимуть колядки, відбуватимуться молодіжні дискотеки. На сьогодні вже є близько 600 охочих взяти участь у фестивалі. Також розглянули можливість встановлення ще 2 будиночків для районного Будинку дитячої творчості та художньої школи для проведення майстер-класів.

Обговорили програму заходів закриття фестивалю.

Всі присутні підтримали ідею 22 січня 2017 року провести фестиваль коляд "На Рождество…", який щорічно відбувається в м. Надвірна за сприяння та фінансової підтримки Надвірнянської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: