fbpx

Вже у червні МАУ з’єднає авіарейсом Івано-Франківськ та Валенсію

Економіка 15:06, 12.04, 2016

24 червня 2016 року авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" відкриє прямі регулярні рейси між Івано-Франківськом та Валенсією, Іспанія. Квитки на рейси доступні у касах, Контактному центрі та на сайті МАУ, а також в агентствах з продажу авіаквитків.

Нові рейси МАУ, що з’єднають Івано-Франківськ та Валенсію, виконуватимуться на сучасних літаках "Боїнг 737" та "Ембрайєр 190" з двома класами обслуговування (бізнес та економічним) двічі на тиждень.

Розклад рейсів:
розклад МАУ

"У літньому сезоні попит на польоти з пунктів Західної України традиційно високий. Саме тому в МАУ було прийнято рішення про розширення мережі прямих міжнародних рейсів з регіонів України, включення в цю програму аеропорту Івано-Франківська та відкриття абсолютно нового напрямку, – зазначила Євгенія Сацька, корпоративний прес-секретар МАУ. – Розклад складено таким чином, що пасажирам з Києва зручно діставатися до Валенсії через Івано-Франківськ, скориставшись вечірнім рейсом Київ – Івано-Франківськ. Таким чином, до вже освоєних раніше напрямків МАУ в Іспанії – Мадрида, Барселони та Пальма-де-Майорки – додасться Валенсія і незабаром Аліканте, куди також заплановані прямі регулярні рейси нашої авіакомпанії".

Ціна квитка економічного класу в обидві сторони з урахуванням всіх зборів і податків складає: з Івано-Франківська від 7297 гривень (ціна може змінюватися залежно від коливань курсу гривні до долара США), з Валенсії – від 259.51 Euro.

Докладну інформацію про авіакомпанію МАУ можна отримати на сайті www.flyuia.com.

Нагадаємо, 30 березня в Івано-Франківську урочисту зустріли перший авіарейс зі Стамбулу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: