fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • "Я і моя команда спробуємо реалізувати програму розвитку "Івано-Франківськ-2020", – Руслан Марцінків подякував франківцям за довіру

"Я і моя команда спробуємо реалізувати програму розвитку "Івано-Франківськ-2020", – Руслан Марцінків подякував франківцям за довіру

Політика 11:59, 16.11, 2015

Годину тому переможець виборів міського голови Івано-Франківська "свободівець" Руслан Марцінків звернувся в соцмережі до франківців, виборців і побратимів.

Фаворит виборчих перегонів подякував за довіру і висловив готовність продовжити працювати, щоби Франківськ був містом, у якому хочеться жити. 

Шановні іванофранківці! Дорогі виборці та побратими!

Щиро дякую за висловлену мені довіру очолити громаду Івано-Франківська. Це спільна перемога моїх виборців, моєї команди, моїх побратимів, кандидатів та спостерігачів від ВО "Свобода", членів дільничних виборчих комісій, представників засобів масової інформації, які висвітлювали виборчі перегони і доносили до людей мою виборчу програму.

Я і моя команда спробуємо реалізувати програму розвитку "Івано-Франківськ-2020". Адже чимало зроблено, але ще більше належить зробити спільно з Вами, шановні іванофранківці. Щоб Івано-Франківськ був містом, в якому хочеться жити!

З повагою, Руслан Марцінків

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: