fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Економіка
  • "Я маю надію, що сьогодні конкуренція буде більша, а ціни – менші", – Богдан Білик відкрив великодній ярмарок. ФОТО

"Я маю надію, що сьогодні конкуренція буде більша, а ціни – менші", – Богдан Білик відкрив великодній ярмарок. ФОТО

Економіка 11:50, 05.04, 2018

Сьогодні на площі Ринок в Івано-Франківську відбулося урочисте відкриття акції "Купуємо івано-франківське – даємо роботу іванофранківцям".

У центрі міста другий день триває великодній ярмарок. 

За словами заступника міського голови Богдана Білика, цього року до акції долучилася рекордна кількість виробників – у сотні торгових палаток свою продукцію пропонують 75 місцевих підприємців, 60% з яких – івано-франківські, решта – з районів області.

"Я вчора був трохи незадоволений цінами. Але перший день завжди стартує так, і наші виробники розуміють, що ціни треба знижувати і конкуренція піджимає. Тому я маю надію, що сьогодні і завтра конкуренція буде більша, а ціни будуть менші", – сказав Білик.

1

Сьогодні на ярмарку працюватиме конкурсне журі, яке обере найкращих у таких номінаціях: "Найкраща паска", "Найкращий великодній кошик", "Найкраща писанка", "Найкращий кондитерський виріб" та "Найкращий м’ясний смаколик". Їх відзначатиме міський голова завтра о 13 годині. 

"Таким чином ми стимулюємо і хочемо відмітити найкращих виробників, які не тільки смачно печуть і коптять, але ще і майстерно виготовляють великодню продукцію", – зазначив заступник мера.

За його словами, за останні два роки в місті позитивна тенденція – більше підприємців реєструється, аніж закривається, навіть при браку робітничої сили. Завдяки цьому за перший квартал 2018 року у міський бюджет поступило на 25% більше податків, ніж минулого року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: