fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Я просто в шоці! – президент ФК "Прикарпаття" не розуміє, чому поліція звинувачує клуб у "договорняках"

Я просто в шоці! – президент ФК "Прикарпаття" не розуміє, чому поліція звинувачує клуб у "договорняках"

Спорт 17:01, 22.05, 2018

Президент ФК "Прикарпаття" Василь Ольшанецький запевняє, що жодних обшуків чи інших слідчих дій проти керівництва, працівників і гравців клубу не було, і він не може пояснити, як "Прикарпаття" потрапило до переліку клубів, які підозрюються в договірних матчах.

Як писав КУРС, стьогодні на брифінгу в Києві керівництво МВС та Національної поліції повідомило, що правоохоронці задокументували протиправну діяльність 5 злочинних груп та 35 футбольних клубів. Серед них – і ФК "Прикарпаття". Функціонери, арбітри та гравці клубів підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 4 статті 368/3, частиною 1 статті 369/3 Кримінального кодексу України.

1

КУРС поцікавився в президента ФК "Прикарпаття" Василя Ольшанецького, як клуб потрапив до цього "чорного списку".

"Я сам здивований. Ніхто не звертався з поліції… Не було ні питань, ні дзвінків, ні тим більше ніяких обшуків. Навіть натяку на якісь слідчі дії. Дивлюся, а в них на карті порушників наша емблема. Я просто в шоці! Пояснити, чому так сталося, просто не можу. Це в поліції хіба треба питатися. Жодного натяку на якесь розслідування щодо наших людей, я б же ж знав! Ми спокійно сьогодні вийшли на тренування… А тут таке… Це для мене просто шок! Мер дзвонив, теж питав. Я кажу: не маю явлення, треба питати в поліції. Може, хіба якісь давні гріхи. Але я не знаю…" – сказав Василь Ольшанецький. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: