fbpx

"Я туди хочу", – франківці розповідають про вміст таємничого контейнера на стометрівці. ФОТО, ВІДЕО

Культура 19:15, 14.06, 2017

В Івано-Франківську на розі вулиць Незалежності та Шашкевича відбулася перша акція у рамках мистецького фестивалю Porto Franko.

У жовтому контейнері, який встановили ще 7 червня без жодних пояснень, стартувала акція #CONTAINERIZATION. У контейнері влаштували атмосферу, яка налаштовує франківців на відпочинок і розслабляє.

Організатори заборонили проводити зйомку, зазначаючи, що інтрига має привабити більше глядачів.

"Інтрига – це мистецька задача. Інтрига  це частина креативу. Ця споруда стояла як маркетингова інсталяція. І це стало актом мистецтва, адже кількість обговорень контейнера вражає. Це викликало резонанс у Франківську, і не тільки. Це і була задача… Відкрий для себе Порт Франківськ!"  сказав президент фестивалю Роман Григорів.

В контейнер пускають по одному і одразу вишикувалася величенька черга. Перші щасливці, які потрапили всередину контейнера, поділилися враженнями.

"Там відбувається переключення атмосфери з буденної, робочої на курортну. Я не буду розповідати, що там, оскільки кожен має там побувати. Але воно налаштовує на те, що фестиваль почався",  поділилася Оля, яка провела там хвилину. Дівчина сказала, що цього замало, але для початку фестивалю цього достатньо.

Марія вийшла з контейнера замріяною.

"Я теж туди хочу! В те місце, яке показують в контейнері, я б відправилася із задоволенням" ,  сказала Марія.

А в її доньки Злати враження склалися негативні. Вона очікувала, що в контейнері будуть показувати щось цікавіше.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: