fbpx

"Я вірю в перемогу і силу правосуддя", – потерпіла від будівельної афери на Ленкавського

Суспільство 17:05, 26.07, 2017

Афера з продажем квартир в одній з новобудов в Івано-Франківську тягнеться вже три роки. Весною 2015-го року будівництво за адресою Ленкавського, 4-а стало справжнім скандалом. Квартири у новобудові отримали одразу ж кілька власників. Будівельна афера торкнулася більш як десяти іванофранківців. За цим фактом були відкриті кримінальні провадження. Мешканці нашого міста продовжують судитися з ТОВ "Кредо ІФ", фірмою, яка будувала багатоповерхівку.

Однією із потерпілих, яка придбала квартиру на Ленкавського, 4-а, є Віра Бойчук. Нещодавно Івано-Франківський міський суд задовольнив позов ТОВ "Кредо ІФ" щодо визнання припиненим договір купівлі-продажу щодо її квартири, внаслідок чого жінка фактично була позбавлена права власності.

Проте Віра Бойчук не здається, вчора в Апеляційному суді Івано-Франківської області розглядали її скаргу на рішення міського суду. Розібравшись з обставинами у справі, троє суддів відмовили забудовнику в позові і не знайшли жодних підстав для того, щоб визнати договір купівлі-продажу припиненим. 

"Уявіть ситуацію: ми проживали в тій квартирі один рік. І тут з’являється жінка, яка каже, що має право власності на неї, починає мене виселяти і судовими рішеннями скасовувати мої договори", – розповідає Віра Бойчук. 

Потерпіла зізнається, що внаслідок цієї будівельної афери і судових тяганин багато людей втрачають своє здоров’я і сили. 

"Я продовжую боротися за право власності на свою квартиру. Всі наші документи пройшли експертизу, своїх документів ці шахраї не надають, ховають, а потім штампують нові. Підробляють чеки на судове засідання", – каже Віра Бойчук. 

Ще один потерпілий від будівельної афери Іляшенко Анатолій вважає, що рішення Апеляційного суду є перемогою і дією правосуддя. Чоловік прийшов підтримати Бойчук Віру. Каже, що цю компанію і людей, які діють від її імені, вважає аферистами, які обманули людей. 

Віра Бойчук вдячна за допомогу нардепу Юрію Дерев’янку

"Було дуже заплутано, але на тяжкому етапі втрутилась юридична служба народного депутата. Грамотний підхід і бачення того, що є, прискорило процес на шляху до перемоги. Надалі знову боротьба. Тому ми будемо надіятись". 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: