fbpx

Як додати кольору та смаку вихідним у Франківську

Стиль життя 07:49, 16.02, 2019

Здається, це Валентинів день штурхнув зиму в плечі і оголосив весну – не лише в серцях, а й надворі. Нарешті теплінь, а вона активізує бажання додати до життя перцю, кольору і смаку, а також знань, вмінь та навичок. Ну і як без романтики? Її багато не буває. КУРС рекомендує цікаві та романтичні події на вихідні.

Отримати еротичний заряд

Продовжити свято кохання в просторі "Промприлад.Реновація" в суботу, 16 лютого. Наелектризовану еротичну атмосферу у Промбарі обіцяють організатори концерту вокально-інструментального ансамблю LATEXFAUNA з романтичною програмою "Ти мені нравишся".

1
Вперше у Франківську пролунають такі відомі шлягери колективу як "Мене в тобі всьо устраює", "Ти така умніца", "Моя вовчиця", "Нас лишилося двоє", "Еротичні сни" та багато чого іншого.

PromBar, Початок о 20.00. Квитки – тут, вартість від 250 грн.

Надбати влучних аргументів

Дводенний практикум у Франківську "Ефективна аргументація у спілкуванні" стартує в суботу, 16 лютого, о 14.00.

2

По три години інтенсиву впродовж суботи і неділі, 16-17 лютого, – і от вже влучно, послідовно та логічно можна аргументувати точку зору. Вміння говорити переконливо залежить не від статусу, зовнішності, професії чи авторитетності, а від здатності мислити чітко, глибоко, гнучко та критично. Аргументоване, продумане, неангажоване спілкування є передумовою як суспільного успіху, так і душевного комфорту.

Практикум проводить Возняк Степан, викладач історії філософії та методики проведення дебатів, член Федерації Дебатів України, учасник Чемпіонату України з дебатів та суддя дебатних турнірів, кандидат філософських наук.

Для участі обов'язкова реєстрація або зголошуватися за тел. (068) 68-61-881, (095) 660-68-44.

Час проведення: 14.00 – 17.00. Офіс на вул. Новгородська, 9, кімн. 4 (навпроти Бастіону). Вартість у день проведення 500 грн/250 грн. день.

Зробити суботу дитячою

Книгарня "Є" запрошує дітей віком 5-10 років на читання зимових історій та створення зимового 3D-міста в рамках мережевого проекту "Дитяча субота". Захід відбудеться 16 лютого.

3

Завершується останній місяць зими, і, віддаючи їй належне та проводжаючи, книгарня "Є" тішить своїх відвідувачів гарними книгами, які так і кортить почитати. До того ж цього разу всі разом створять своє зимове містечко. І не просте, а у 3D.

Початок – о 12.00. Книгарня "Є" на вул. Незалежності, 31, 3-й поверх. Вхід вільний.

Дати малюку кольорову свободу

Традиційні майстер-класи на вихідних у фортечній галереї "Бастіон" відбуваються біля виставкової зали "Арт на Мур". Цього разу – в суботу, 16 лютого.

4

Декорування та розмальовування ангелів та сердечок – 60 грн.
Розпис на склі "Зимова казка" – 90 грн.

Час проведення: з 12.00 до 17.00.

Опанувати витонченість ліній

Майстер-клас з олійного живопису для дорослих влаштовує в суботу, 16 лютого, студія "Я-Художник".

5

Тендітний силует, ніжні кольори… Балет уособлює в собі особливу витонченість та неймовірну силу духу. Тема майстер-класу "Я – балерина". Учасникам пропонують передати образ витонченим живописом.

По закінченню, а майстер-клас триватиме три години, буде готова картина, яку можна буде забрати додому. Заняття розраховане на початковий та середній рівень.

Ціна 360 грн для полотна 30х40 см або 440 грн для полотна 40х50 см. Матеріали включені у вартість. Бронювання місця здійснюється при передоплаті 50%.  Записатимся слід за тел.: 0687428780

Початок о 14.00. Студія на вул. Військових ветеранів, 14.

Посмакувати романтику

Продовжити дарувати любов у суботу та неділю пропонує "Делікація".

6

Романтичні вечері 16 та 17 лютого будуть присвячені Дню Валентина. Вони передбачають: одну закуску на вибір, 2 основні страви на вибір, 2 коктейлі Valentine's Sour, 2 еклери на вибір.

Ціну слід уточнювати та бронювати столики за телефоном: 068 117 6070

Відкрити світ 3D-технологій

Курс 3D Start – Курс 3D-моделювання та друку для дітей стартує в неділю, 17 лютого, у франківському містечку "Нова Енергія".

7

Новий набір, курс адаптований для дітей від 8 років. За версією авторитетних американських видань, інженер з 3D-технологій – одна з професій майбутнього. Тож це можливість відкрити прихований потенціал у дитини та допомогти їй визначитися у майбутньому. А для дітей – можливість навчитися, побачити та дізнатися про щось нове.

Курс включає роботу в середовищі двох програм:

TinkerCad – як початкова, базова серія занять, орієнтована на вивчення основ та засад процесу 3D-моделювання;

SolidWorks – серія занять для вдосконалення навичок роботи та відкриття нових просторів та можливостей для втілення проектів.

Щоб зареєструватись, слід телефонувати: 097 95 95 900.

Початок о 13.00 та о 15.00. Містечко "Нова Енергія", вул. Карпатська, 2.

Побувати під Крутами

Прем'єра українського історичного екшну "Крути" викликала дискусію.

8

Частина глядачів відгукуються про фільм як про патріотичну і романтичну стрічку, інші вважають, що це кіно, на відміну від події, не залишиться в українській історії. Критикують "підсолоджений" сюжет, надто постановочні діалоги, літературно випещену мову тощо. КУРС пропонує піти подивитися і скласти свою думку.

В будь-якому випадку, родинний перегляд буде важливим саме для того, щоб обговорити і бій під Крутами 1918 року, і сюжет кіно, і перекинути містки до України теперішньої. А ще стрічка буде цікавою підліткам, оскільки в сюжеті розгортається любовний трикутник.

 

Продуктивних і цікавих вихідних!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: