fbpx

Як іванофранківці зустрічали звільненого з полону бійця "Донбасу" Антона Боєва

Суспільство 00:07, 29.12, 2014

Близько сотні містян з квітами та повітряними кульками протягом кількох годин просто неба очікували автомобіль, яким звільнений напередодні з полону боєць "Донбасу" Антон Боєв їхав з Києва до Івано-Франківська.

Антон Боєв розповів, що коли потрапив в полон, разом з побратимами сподівалися на швидкий вихід звідти, але так не сталося.

Про своє перебування у полоні боєць говорив небагато.

"Досить довга історія, я не бажаю про неї розповідати, – говорить Боєв, – спочатку до нас ставились як до карателів, а коли дізналися, чим ми займались, що робили, змінили свою думку. І взагалі змінили свою думку про події, які відбуваються. Ми їх кожного дня переконували і говорили, щоб вони здавалися".

Щодо подальших планів Антон Боєв поки що не визначився, тільки запевнив, що продовжуватиме працювати над звільненням з полону ще 14 бійців "Донбасу", які досі перебувають у полоні терористів.

"На даний момент хочу поспати, побачити маму з татом, брата. Подякувати усім людям, які нас підтримували, і надалі будемо працювати над звільненням решти наших хлопців,  заявив Антон.  Ще 14 бійців батальйону "Донбас" залишились у полоні. Домовлялись обміняти "всіх на всіх", але вони не дотримались цих умов". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: