fbpx

Як обрати газонокосарку?

11:29, 20.05, 2019

Порядок у власному саду біля дому – це важлива складова затишної атмосфери. Достатньо подивитись на подвір’я людини, щоб скласти про неї початкове враження. Якщо воно охайне і красиве, то така людина скоріш за все буде й сама приємною. Подвір’я – це елемент екстер’єру, і як для дому, так і для нього є певні поради щодо його облаштування.

Одним із важливих й базових елементів затишного саду є гарний газон. Щоб травичка в саду буда рівною і зеленою, за нею треба правильно доглядати. Для цього необхідно в гаражі мати газонокосарку. Зробити газон рівним без неї не вийде. Чудову газонокосарку купити можна в магазині Алло.

Є різні вид газонокосарок. Кожен з них пристосований для виконання різного об'єму робіт. Щоб не переплачувати за зайві можливості і функції, треба визначитись з об’єктом, для якого газонокосарка купується. Щоб обрати відповідну газонокосарку, треба знати її певні характеристики.

1

Як обрати газонокосарку?

Щоб обрати газонокосарку, зазвичай звертають увагу на такі параметри:

1. Травозбірник.

2. Корпус.

3. Площа збирання трави.

4. Колеса.

5. Висота зрізу трави.

6. Потужність двигуна.

Чудово, якщо в обраного варіанта газонокосарки є контейнер для збору скошеної трави. Адже постійно чистити цей контейнер і бігати в різні боки дуже не зручно і це заважає самому процесу. Серед твердого і м'якого травозбірників краще обирати тверді, адже вони зручніші у використанні.

Також слід звернути увагу на корпус газонокосарки. Він може бути зроблений з алюмінію, сталі або ж пластику. Бюджетним варіантом будуть газонокосарки з пластику. Але вони не є достатньо міцними. Газонокосарки зі сталі є довговічними, та ціна за такий пристрій може виявитись занадто високою. Найоптимальнішим варіантом є газонокосарки з алюмінію. Якщо ви володієте невеликим садом, то купувати занадто потужну газонокосарку немає жодного сенсу.

Ширина зрізу також важливий параметр. Якщо ви володієте невеликим садом з важкодоступними місцями, то краще купити вузьку газонокосарку.

Потужність двигуна у газонокосарки є досить різною. Тут слід визначитись, для якого саме виду робіт і обсягу її будуть застосовувати. Також варто урахувати те, з якою періодичністю траву будуть прибирати. Якщо цей процес повторюватимуть дуже рідко, то краще купувати газонокосарку з потужним двигуном. Також для великої площі потрібен потужний двигун газонокосарки, бо в іншому разі він може згоріти.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: