fbpx

Як обрати м'які меблі в оселю?

Суспільство 12:40, 14.05, 2019

Затишок і комфорт в домі – це дуже важлива справа, адже від цього залежить самопочуття і загальний настрій людини. Одним із важливих елементів комфортного відпочинку вдома є м'які меблі.

Саме на дивані ми збираємося поряд з рідними провести у вітальні сімейний вечір. Після важкого робочого дня ми йдемо відпочивати у тепле рідне ліжко. В холодний і зимовий вечір ніхто не відмовиться посидіти з філіжанкою кави біля вікна у зручному кріслі.

Сьогодні існує два поширених способи того, як можна придбати м'які меблі в Івано-Франківську: через інтернет чи в реальному магазині. І той, і той спосіб передбачає створення певного плану, відповідно до котрого можна оцінити параметри меблів. Він допоможе обрати якісний і вигідний варіант серед усіх представлених. Отже, ключовими параметрами є такі характеристики:

1

1. Матеріал каркаса і його міцність.

2. Механізм розкладання для диванів-трансформерів.

3. Якість тканини, з якої зроблено покриття.

4. Якість наповнювача для дивану.

6. Бажані колір і розміри для меблів.

7. Зручність меблів (у разі замовлення через інтернет цю характеристику допоможуть перевірити споживачі).

Так, через інтернет дійсно можна купити меблі. Але, якщо є можливість, краще поїхати до реального магазину і побачити майбутню покупку на власні очі.

Які обрати меблі, щоб візуально розширити простір у кімнаті?

Меблі – це елемент інтер'єру, який може дуже сильно візуально його змінити. Так, розташувавши крісла і диван на відповідній відстані у кімнаті з великими вікнами, можна створити ефект наявності безлічі вільного простору. Також, якщо меблі обирають у маленьку квартиру, є ще один спосіб збільшити візуально простір. В такому випадку дивани, крісла та шафи купують на додаткових ніжках. Має залишитись вільний простір між меблями та підлогою. Це візуально збільшить наявний простір у кімнаті.

Як обрати меблі в дитячу кімнату?

Коли батьки обирають меблі в дитячу кімнату для своєї дитини, вони зобов'язані приділити максимум уваги якості обраних меблів. Так, обираючи диван, треба ознайомитись зі складом поверхневої тканини. Якщо тут є сумнівні і незнайомі фарби, краще не ризикувати здоров'ям дитини і надати перевагу більш знайомому варіанту. Дитяча шкіра досить чутлива і вразлива на подібні речі.

Також будь-які меблі краще обирати у знайомих виробників, у якості виробів котрих ви точно будете впевнені.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: