fbpx

Як провести драйвовий вікенд у Франківську та налаштуватись на свята

Стиль життя 07:53, 22.12, 2018

Наближається католицьке Різдво, а з ним вихідні можуть тривати аж до середи. А для тих, кому поталанило відпочивати сьогодні та завтра, КУРС підібрав кілька веселих та драйвових варіантів дозвілля. Перші новорічні стилізовані вечірки допоможуть налаштуватися на святковий настрій, щоб з легкістю провести останній тиждень 2018 року.

Жіночі автоперегони з фігурного водіння

Видовищні перегони, де учасницями будуть лише жінки! Сьогодні водійки приїдуть на зустріч, де вони похваляються, як круто вміють їздити, отримають за це гарні подарунки, поспілкуються та будуть й надалі підтримувати одна одну на дорозі і взагалі.

Захід відбувається в рамках проекту "Будь сильною, протидій насильству!", що проводиться спільно ГО "Д.О.М.48.24" та Патрульною поліцією Івано-Франківської області Будь сильною, протидій насильству! 2.0

1
Де: парковка біля "Епіцентру", вул. Івасюка, 17.

Коли: 22 грудня, 9:00.

Ціна: безкоштовно за попередньої реєстрації за посиланням >>  або за тел. 099 91 95 414.

 

Новорічний велопарад

А вже завтра діставайте костюми та приєднуйтесь до Новорічного велопараду.

З собою потрібно мати справний велосипед, ліхтар і задні "блималки". Дрес-код: для хлопців – шапку Діда Мороза та бороду (якщо є цілий костюм – бери та вдягай), для дівчат – вбрання Снігурки чи Сніжинки, дощик, іграшки. Дрес-код не обов’язковий, але вітаються велосипедисти у вбранні на новорічну тематику, а також прикрашені велосипеди.

2

Де: Вічевий майдан.

Коли: 23 грудня, 15:00.

Ціна: безкоштовно.

Підібрати унікальні подарунки

Унікальні речі можна буде сьогодні придбати на щомісячному арт-базарчику "Штефкова ВАЛІЗА", який має дуже корисну місію – відкривати нові таланти, людей, які створюють авторський одяг, взуття, аксесуари, прикраси, а також дизайнерів меблів, гончарів, художників, фотографів, кулінарів і т. д.

На "валізі" також можна знайти кімнатні рослини, книги, вініли, музичні інструменти, вінтажні речі, посуд… і перелік можна продовжувати.

Крім того, протягом дня там виступатимуть з міні-лекціями цікаві люди на різноманітні теми: мода, дизайн, інтер’єр, мистецтво, музика, кулінарія, здоров’я.

3

Де: Просвіта, вул. Грушевського, 18.

Коли: 22 грудня, 10:00.

Ціна: безкоштовно

 

Різдвяна вистава для дітей

У ляльковому театрі відбудеться прем’єра вистави "Дорога до Вифлеєму".

Казка-притча повідує про нелегкий шлях маленького Віслючка до Вифлеєму. І саме він допомагає Діві Марії та Святому Немовляткові, на якого чекав увесь світ. Інтерпретація біблійної притчі має глибокий замисел: вчить дітей визначали для себе життєві пріоритети, а дорослих замислитися над сенсом життя і прагненнями впевнено йти до своєї мрії.

Автор Сергій Ковальов

Переклад з білоруської Людмили Колосович

Режисер-постановник та музичне оформлення – Ольга Гнатюк

Сценографія та ляльки – Дар’я Кушніренко.

Вистава для сімейного перегляду.

4

Де: Театр ляльок ім. Марійки Підгірянки, вул. Незалежності, 10а.

Коли: 22, 23 грудня, 13:00.

Ціна: 60 грн.

 

Дитяча зимова вечірка

Сніг за вікном, солодкі мандарини та очікування зимових свят. Все спокушає до спільних розваг, тож експериментальний цех "Дрібнота" запрошує на "Зимову вечірку". Три години ігор, розваг, музики, смачного печива та теплого чаю. Буде весело, цікаво, продуктивно та пізнавально. Захопливі забави, головоломки, міні-квести, новорічні конкурси та ще багато цікавого.

Для діток: 9-13 років. Дрес-код: улюблені та зручні речі.

Де: експериментальний цех "Дрібнота", Промприлад, вул. Академіка Сахарова, 23.

Коли: 23 грудня, 13:00.

Ціна: 230 грн (одна дитина), 380 грн (дві дитини з однієї сім'ї). Реєстрація >>

 

Мистецький гірляндовий мітап

Напередодні "зимових канікул" на Промприладі вирішили влаштувати гірляндовий мітап: Art and Community. Організатори: Інша Освіта, ІНШІ та галерея Асортиментна кімната. Тож така зустріч – це чудовий привід, аби зустрітися в теплому колі друзів та партнерів, поговорити про важливу тему, помріяти про майбутнє та відсвякувати цей рік. А ще це особливий привід, аби об'єднатися з iac Berlin та запросити на цей святковий нетворкінг не лише друзів та колег з Франківська, але й випускників різних програм фонду Роберта Боша з західного регіону.

Говоритимуть про те, як за допомогою мистецьких практик об'єднувати людей, а не навпаки. Чи сучасне мистетцво – це лише для обраних? Як за допомогою мистецтва будувати діалог зі спільнотою та навіщо? Та чи можна навчатися через культуру?

Організатори запрошують до розслабленої, але глибокої дискусії на цю тему – з інсайтами та святкуванням.

5

Де: Асортиментна кімната, Промприлад, вул. Академіка Сахарова, 23.

Коли: 22 грудня, 19:00.

Ціна: безкоштовно

 

Дивитися авантюрну комедію

Чудова нагода піти на допрем’єрний показ сімейної авантюрної комедії "11 дітей з Моршина" та поспілкуватися з акторами.

За сюжетом Моршин був заснований на місці падіння метеорита, який багатий на рідкісний метал – осмій. В бажанні заробити легкі гроші Сніжана вирішує обдурити всіх і заволодіти коштовним об'єктом. Все б нічого, якби на її шляху не з'явилися 11 дітей з Моршина. Згуртувавшись в єдине ціле заради єдиної мети, вони розпочинають боротьбу з несправедливістю.

Де: кінотеатр "Космос", вул. Незалежності, 97.

Коли: 22 грудня, 16:00 – автограф-сесія, 17:00 – показ фільму.

Ціна: 55-65 грн

 

Цими вихідними у різних ресторанах та нічних клубах будуть новорічно-різдвяни костюмовані вечірки, на які треба буде підібрати образи стиляг чи рокерів. Свята все ближче!  

  

КУРС бажає гарних вихідних!

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: