fbpx

Як провести новорічні вихідні в Івано-Франківську

Стиль життя 08:01, 30.12, 2017

Ось і настав час прощатися з 2017 роком, підбивати підсумки, оцінювати свої перемоги і поразки. Час готуватися до нового 2018 року і налаштовувати себе тільки на краще. А святкові вихідні обіцяють сприяти позитивному настрою.

Побігати у костюмі Санти

Прийшов час приготувати ваші червоні піжами та розчесати білі бороди для Santa run 2017! Минулого року 108 Сант зі всього світу завітали до України пробігтися разом з "Frankivsk Runday" та поговорити про всіх хороших та поганих діток, до яких вони мають завітати в цьому році.

Діти, собачки та ельфи, як завжди, запрошені. Приз за найкращий костюм Санти. 

1

Реєстрація безкоштовна і швидка, але обов'язкова – https://runday.org/register/

Розминка починається о 9.30.

Точка збору, старту та фінішу – вхід у міський парк із вул.Чорновола, 107.

 

Покататися на велосипеді у новорічному костюмі

Кому буде замало ранкового пробігу, можуть у тих же костюмах приєднатися до Новорічного велопараду.

Організатори наполягають, щоб учасники велопараду мали справні велосипеди, ліхтарі та задні блималки. Вітаються святкові костюми та інша новорічна атрибутика. Обов’язково потрібно мати з собою гарний настрій та ділитися ним з іншими!

Збір учасників о 14:30 біля головної ялинки на Вічевому майдані.

2

 

В театр

Сьогодні можна востаннє у цьому році відвідати Франківський драмтеатр  і гарний настрій вам буде гарантований, адже для глядача підготували веселу виставу "Таксист-2, або Кохання на швидкості".

"Ви гадаєте: відмовили гальма? Та їх у нас просто нема! Професійний таксист, звичайно, вирулить з будь-якої ситуації… але доля занадто не голубить чесного двоєженця Джона Сміта. Мало того, що рідні діти несподівано намацали "скелет у багажнику", і ніхто ж не висадить у повітря інтернет! Так ще й найкращий друг виявився сином… свого батька!!! Отож запрошуємо всіх весело і дружньо з’їхати з глузду від сміху на шаленому таксі родини Сміт!" – йдеться в анонсі.

3

 

Приготуватися до святкування Нового року

Неділя для багатьох стане напруженою. Для ґаздинь новорічне свято – справжній виклик, адже потрібно встигнути і прибрати, і помешкання прикрасити, якщо досі не встигли, і страв святкових наготувати. А ще хочеться щось новеньке, смачненьке і цікаве на стіл покласти. Ще є час підшукати рецепти.

Обов’язково залишити час, аби причепуритися!

4

 

Зустріти Новий рік біля ялинки

Одне з найпопулярніших місць, де франківці будуть опівночі у новорічну ніч, – це Вічевий майдан. Довкола головної ялинки міста зберуться і дорослі, і діти, аби разом порахувати останні хвилини 2017 року і увійти в новий 2018 рік.

Для містян підготували шоу-програму, яка розпочнеться о 23:30. Як анонсували організатори, цьогорічною особливістю стане українська дискотека та виступи народних колективів. Свято триватиме до 03:00 1 січня. 

56

Якщо не плануєте зустрічати Новий рік вдома, численні клуби і ресторани пропонують новорічний відпочинок на будь-який гаманець і смак. Вибір лише за вами.

 

Згадати Бандеру

1 січня відзначатиметься 109-та річниця від дня народження Провідника ОУН Степана Бандери.

Так, 1 січня о 13.30 год. в Івано-Франківську заплановано провести урочисту ходу громадськості міста за маршрутом: Вічевий майдан – вул. Незалежності – вул. Степана Бандери – Європейська площа, де о 14:00 відбудеться святкове віче.

7

 

1 січня потрібно привітати своїх рідних, близьких, друзів. А далі можна просто відпочивати.

 

КУРС ВІТАЄ З ПРИЙДЕШНІМ НОВИМ РОКОМ!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: