fbpx

Як прожити продуктивні вихідні у Франківську

Суспільство 08:20, 26.01, 2019

У ці два вихідних франківцям пропонують повернутися до тренінгів, майстер-класів і семінарів – самоосвіта та особистісне зростання в тренді. Зважаючи на негоду, саме час заглибитися в себе, у дітей і додати життю кілька нових сенсів.

Додати впевненості собі і дітям

В суботу, 26 січня, у Франківську стартує тренінг для батьків "У пошуках впевненості".

1

Всі батьки хочуть, щоб їхні діти вміли робити правильний вибір, не пасували перед труднощами, були справедливими щодо себе та інших, жили в гармонії з собою. Одним словом, щоб ми, батьки, могли бути впевнені, що наші син або дочка готові до виходу в життя і точно знають, що роблять. Для цього необхідно розвивати у дітей здорову самооцінку.

Під час тренінгу учасники розглянуть основні принципи у формуванні дитячої самооцінки. На що варто звернути увагу і як бути поруч з дитиною в процесі її формування. Окрім того, за допомогою вправ і відкритого обговорення ближче познайомляться з поняттям цінності себе.

На тренінг можна приходити з дітьми. Проводить психолог Галина Шовкопляс. Деталі та реєстрація за телефоном: 096-45-95-780

Благодійний внесок – 50 грн (для малозабезпечених, багатодітних та сімей учасників АТО участь у заході безкоштовна).

Готель "Станіславів", офіс 313. Початок о 12.00

Познайомитись з епатажним Ройтбурдом

У франківській галереї сучасного мистецтва ЧЕЧ відкрита виставка Олександра Ройтбурда "Живопис з приватних колекцій".

2

Експозиція складається з 17 великих живописних полотен. Олександр Ройтбурд – не лише один із основних художників "української нової хвилі", але й багато в чому її творець. Успіх до митця прийшов одразу. Вже на Республіканській молодіжній виставці 1987 року у Києві, з якої і почалася "перебудова" в українському мистецтві, 26-річний Ройтбурд став однією з "зірок". Твори Ройтбурда найбільш повно вписуються в постмодерністську модель мистецтва, з її захопленням цитатами, вільним еклектизмом, поєднанням "високого" і "низького", класичного і популярного.

Галерея ЧЕЧ, вул. Коновальця. Початок о 14.00

Приготувати вінтажну каву

Майстер-клас із приготування кави в суботу, 26 січня, пройде у кафе-бутік "Кураж-вінтаж".

3

Організатори мають бажання продегустувати каву, яку готують учасники. Від чого залежить якість приготування кави? Як визначити ще до вживання, чи смакуватиме кава? Що таке фракція, купаж? Як працює професійна кавомашина? На майстер-класі можна буде отримати відповіді на ці та інші питання.

"Ми заглибимось усередину кавового зерна й дізнаємось його секрети, а кожен з вас приготує власний еспресо, що відповідатиме італійським стандартам!" – обіцяють бариста.

Кафе-бутік речей з історією "Кураж-вінтаж", вул. Володимира Великого, 10. Початок о 16.00. Вхід вільний.

Протестувати обладнання світла і простору

Великий тест-драйв multimedia lab на "Промприлад.Реновація" – в суботу, 26 січня.

4

Можливість для фотографів, відеографів, ілюстраторів, дизайнерів, журналістів та інших творців аудіовізуального та медійного контенту випробувати в дії технічне обладнання, яке нарешті доїхало до Франківська:

►відео/фото студію
(лінійка з 12 пристроїв постійного світла Aputure, поворотний стіл Vivat, стіл для предметної зйомки, змінні фони, хромакей, colorchecker та інше)

►лабораторію/коворкінг
(панель для фоторетуші LoopDesk, панель кольорокорекції відео blackmagic davinci micro panel, графічні планшети intuos pro paper edition, монітор-планшет для малювання wacom 22hd)

Крім цього, в ході тест-драйву з 15:00 по 17:00 відбудеться відкритий майстер-клас "Основні світлові схеми" від фотогафа Антон Куба. На ньому можна буде дізнатись, як бачити світло та правильно використовувати його в композиції кадру. Майстер-клас буде корисним як фотографам, так і відеографам.

"Промприлад. Реновація", вул. Сахарова, 23. Початок з 11.00 до 18.00. Вхід вільний.

Піти на швидке побачення

Вечірка у стилі Speed Dating – "Швидкі побачення" у Франківську.

5

Швидкі побачення – це можливість всього за годину познайомитися з великою кількістю людей, зустріти близьку по духу людину, можливо, другу половинку, та й просто провести час в теплій позитивній атмосфері нових цікавих незнайомців/незнайомок. Плюс класна музика і смачні напої.

Зустріч проводиться повністю конфіденційно. Сьогодні, в суботу, 26 січня.

Зареєструватися: https://bit.ly/2T8lvOX або за номером телефону: +38066 73 39 713
Вхід 150 грн

Простір "Вдома", вул. Галицька, 29. Початок о 18.00

Завершити коляду

"Розколяду" сьогодні, 26 січня, влаштовують у Першій сімейній ресторації Мулярових.

6

Розколяда, або проводи свят. Час, коли ще є сили забавлятися і радіти, а колядники вже всі в хаті. То будьмо разом і набуваймоси. Співи, радості і танці – як завжди. Фактично вечірка. Попереднє замовлення столиків без обмежень суми замовлення.

Перша сімейна ресторація Мулярових, Чорновола, 5. Початок о 20.00.

Спробувати керувати часом

В неділю, 27 січня, у Франківську влаштовують семінар з тайм-менеджемнту "Як керувати своїм часом".

7

Час – річ не безрозмірна. Його треба вміло використовувати для вдалого досягнення цілей.
На цій зустрічі учасники дізнаються про найбільш відомі техніки управління часом та весело повчаться застосовувати їх на прикладах.

Реєстрація обов'язкова : https://goo.gl/forms/FY1c2wQjSaYVkBjI3

Простір "Вдома", вул. Галицька, 29, 3-й поверх. Початок о 12.00. Вартість 60 грн.

Перейти в режим енергозбереження

Тренінг з енергозбереження "Які Можливості Відкриті Українцю" в неділю, 27 січня, проведуть у містечку ІФНТУНГ "Нова Енергія".

8

Як зробити свою оселю максимально енергоощадною? Що робити навесні та влітку, щоб узимку було тепло? Як отримати "теплий кредит"? Чи дійсно держава може допомогти утеплитися? Про це – на тригодинному тренінгу з енергозаощадження.

 На реальних прикладах покажуть, як заощадити на тарифах, розкажуть, як використовувати зелений тариф, теплі кредити. А також, як провести енергоаудит, із максимальною вигодою утеплити та термомодернізувати житло та як уникнути поширених помилок в утепленні домівок. Допоможуть підготувати фінансовий план з енергозбереження, налагодити облік енергоресурсів, спланувати технічні роботи.

У другій частині тренінгу буде змога випробувати роботу обладнання та приладів для енергоаудиту, особисто поспілкуватися з лекторами, отримати відповіді на запитання.

Для участі ОБОВ'ЯЗКОВО зареєструйтесь за тел.: 097 95 95 900

"Нова Енергія", вул. Карпатська, 15. Початок о 12.00

Розважити себе і малечу

Недільні посиденьки для великих та маленьких влаштовує в неділю, 27 січня, франківський ресторан "Зосина Воля".

9

Свята ще не цілком закінчились, ще є можливість батькам трохи відпочити, а діткам – розважитись. "Недільні посиденьки" – розважаємося, веселимося, пригощаємося і разом дивимося мультик.  

Запис за тел. 0962741394. Вартість – 150 грн з дитини

"Зосина Воля", вул. Дудаєва, 10. Початок о 15.00.

Подарувати найменшим особливу книжку

Презентація дитячої книжки "Господарство бабусі Ганнусі" відбудеться в неділю, 27 січня, в галереї "Арт-на-Мур", що в "Бастіоні".

10

Унікальна книжка-розмальовка "Господарство бабусі Ганнусі", аналогів якій немає. Це видання є авторським доробком арт-терапевта благодійного фонду "Ти-Ангел" Марічки Пазинюк, яка відповідає за проведення мистецьких занять у відділенні дитячої онкогематології Івано-Франківської ОДКЛ.

"Ця розмальовка особлива. Ми вирішили створити її для чудових сміливих діток, які змушені протистояти всім перешкодам, що з’явилися в їхньому житті. Ми спробували влаштувати дітям маленькі уявні канікули у бабусі в селі, де вони зможуть досхочу набутися поруч із живою природою, розгадувати авторські загадки та розмальовувати світ навколо себе у яскраві барви!" – говорить автор малюнків Марічка Пазинюк.

Розмальовка подарує малечі приємні емоції від творчості, грайливий настрій і додасть натхнення та сили побороти невпевненість у собі.

Фортечна галерея "Бастіон", початок о 14.00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: