fbpx

Як провести сонячний зимовий вікенд у Франківську

Стиль життя 08:00, 09.02, 2019

Сонце за вікном вже манить вибиратись із помешкання. І хоч у нічний час морозець все ще пощипує, вдень у повітрі вже починає витати запах весни, яка невпинно до нас наближається. Крім обов’язкової пішої прогулянки, а то й не однієї, є кілька приводів вибратися з дому. КУРС підібрав для вас найцікавіші події вікенду.

Вчитися

Здобути корисні навички, які можуть врятувати життя, дуже просто. Сьогодні у Франківську проведуть базовий курс: перша домедична допомога.

Учасників навчать рятувати та підтримувати життя до приїзду медиків. Це буде заняття за сучасними стандартами. Більш як 70% – це практика, що складається з допомоги при кровотечах, ДТП, зупинці серця, інфарктах, інсультах, проблемах з грудною кліткою, епілепсії, удавленні, утопленні, опіках, обмороженнях, травмах та інших ситуаціях. Також це практика роботи з автоматичним дефібрилятором і при виклику швидкої.

Курс розрахований на людей без базової медичної освіти, а також для медиків, які хочуть попрактикуватись на сучасному спорядженні за новими стандартами домедичної допомоги. Після курсу учасники отримають сертифікат.

1

Де: Центр розвитку та дозвілля "Дивограй", вул. Тролейбусна, 13.

Коли: 9 лютого, 10:00.

Ціна: 500 грн. Кількість місць обмежена.

 

З дітьми

Сьогодні для батьків з дітьми проведуть майстер-клас "Подарунок Валентинчика". Для діток приготували корисні та смачні компліменти і приємний подаруночок Організатори забезпечать усіма необхідними матеріалами, смакуватимуть з дітлахами власноруч приготовлені страви, діти хвалитимуться власними досягненнями та трішки ділитимуться із батьками. Буде дуже цікаво та неймовірно смачно.

2

Де: ресторан грузинської кухні "Хінкальня", вул. Незалежності, 19.

Коли: 9 лютого, 12:00.

Ціна: 120 грн. Запис за телефоном +380663904063.

 

Навчитися порозумінню з дітьми

Унікальна пропозиція в рамках Європейської Школи Лідерства і Бізнесу ІФ відкрили Психологічну майстерню для батьків.

Організатори запрошують на перший тренінг "7 кроків до порозуміння з власною дитиною".

Якщо ви хочете:

  • Більше розуміти власні потреби і потреби ваших дітей
  • Зробити ваше спілкування більш довірливим і партнерським
  • Подружитися з віртуальним світом дітей
  • Бути в курсі життя дитини і не порушувати її право на особисте
  • Мотивувати дітей до саморозвитку та самовдосконалення
  • Зупиняти власні непродуктивні стани
  • Підвищити власну стресостійкість

3

Де: Університет Короля Данила, вул. Коновальця, 35.

Коли: 10 лютого, 12:00.

Ціна: 300 грн.

 

Піти на поетичний кач

Франківськ, ви готові відриватися з "Хорошими хлопцями"? 9 лютого в "PromBar" Любомир Серняк й KDNP святкуватимуть вихід нової книжки "Хороші хлопці фінішують першими" та вчиняють ламповий кач.

Трохи музики, трохи поезії і багато крутих емоцій.

Поезія, яку почують і відчують на собі глядачі, як рух крізь життя: нерівномірний, інколи рваний, інколи заповільнений, такий, при якому встигаєш роздивитися візерунки на черевиках сусідки й надихатися хмарами. А часом нічого не встигаєш, бо дихання обривається і тільки образи кружляють перед очима – п’янкі, колючі, надто впізнавані або ж надто екзотичні для кожної конкретної голови. Тому "фінішувати" тут – мета (само?)іронічна, значно важливіше втрапити у потрібний ритм. Адже ця збірка – це швидше про рух угору, рух росту.

4

Де: "PromBar", вул. Сахарова, 23.

Коли: 9 лютого, 18:00.

Ціна: безкоштовно

 

Дивитися

Зануритися в історію, яка перегукується з нашим часом, можна в кінотеатрах міста на цих вихідних. У прокат вийшла історична стрічка Олексія Шапарева "Крути 1918".  

В основу "Крути 1918" лягла легендарна битва студентів-патріотів з Червоною армією, коли всього кілька сотень молодих українців ризикнули життям, аби затримати тисячне вороже військо і не дати занапастити українську державність. В результаті багато хто загинув, а 27 зовсім молодих юнаків потрапили в полон і були показово страчені.

Кінострічка розповість саме про ці події, але включає в себе і романтичну лінію: двоє братів-учасників битви виявляться закоханими в одну і ту саму дівчину.

Де: кінотеатр "Космос", вул. Незалежності, 97. Кінотеатр "Люм’єр", вул. Грушевського, 3.

Коли: 9, 10 лютого, 12:10, 19:20. 10:00, 14:40, 16:30, 19:15.

Ціна: 50-75 грн.

КУРС бажає гарних вихідних!

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: