fbpx

Як писати про АТО державним і комунальним ЗМІ, вкажуть в Івано-Франківській ОДА

Суспільство 17:25, 25.06, 2015

На засіданні обласного Координаційного комітету допомоги пораненим у зоні АТО заступник голови Івано-Франківської ОДА Ігор Пасічняк дав вказівку прес-службі ОДА прозвітувати про висвітлення в ЗМІ війни та роботи комітету.

На завершення засідання обласного Комітету допомоги пораненим в зоні війни на Сході його голови виступили з ініціативою активізувати в ЗМІ висвітлення тематики АТО у "позитивному ключі".

Співголова Комітету від громадського сектору Зіновій Шкутяк зауважив, що медіа останнім часом висвітлюють лише негативні моменти і досвіди, пов'язані з війною.

"Ось зараз із цією мобілізацією ніхто не хоче йти воювати, бо всі пишуть про те, що там немає що їсти, нема у що вдягнутися. У Франківську є єдина військова частина, 114-а бригада авіації, і от те, що її командир-ас нагороджений орденом за бойові заслуги, ніхто не знає. А що одного якогось там, що служить за контрактом, не звільняють, а люди мають наказ Міноборони на руках, знають всі", – проілюстрував необхідність підвищення "позитиву" Зіновій Шкутяк. 

Колегу підтримав співголова Комітету від влади, заступник голови ОДА Ігор Пасічняк

Ігор Пасічняк доручив начальнику відділу прес-служби Івано-Франківської ОДА Володимиру Джигіті підготувати доповідь про висвітлення інформації, пов’язаної з учасниками АТО, у місцевих ЗМІ. А також розробити програму з висвітлення, яку запропонував Зіновій Шкутяк. 

Читайте також: У Франківську солдати подають до суду на командування, яке відмовляється їх демобілізувати

А також: У військовій частині пояснили, чому відмовляються демобілізувати франківців-контрактників

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: