fbpx

Якщо дорогу на Рогатинщині не почнуть ремонтувати, люди обіцяють перекрити уже два автошляхи

Суспільство 20:21, 22.05, 2018

Кілька десятків мешканців сіл Липівка, Кривня, Воронів, Руда та Кліщівна вийшли на акцію протесту та перекрили дорогу державного значення в Рогатині. Таким чином люди вимагали відремонтувати дорожнє покриття на ділянці Липівка – Рогатин, протяжність якої 13,5 кілометрів.

Поспілкуватися з протестувальниками вийшло керівництво району. Голови Рогатинської райради та РДА пообіцяли, що з 29 травня на цій ділянці розпочнуть ямковий ремонт. 

Натомість люди запевняють, якщо влада своїх обіцянок не реалізує, вони готові на нові протести – перекриватимуть уже два напрямки, які ведуть до Львова через Перемишляни та через Бібрку.

Учасники протесту розповідають, Івано-Франківський облавтодор пообіцяв ще в листопаді 2017 року, що цьогоріч навесні проведе тендер і відремонтує відтинок дороги Липівка – Рогатин. Однак роботи тут так і не розпочалися. Натомість новий тендер запланували аж на 12 липня 2018 року.

"Дорога Липівка – Рогатин в жахливому стані – яма на ямі. Ми не пам’ятаємо, аби її ремонтували. Не розуміємо, коли за неї візьмуться, тому вирішили піти на такий відчайдушний крок", – кажуть люди. 

"Я, як депутат районної ради, підтримую людей. Обов’язково напишемо і звернення до уряду, аби там звернули увагу на стан доріг у районі. Однак уже зараз чимало перевізників відмовилися возити людей цією дорогою, немає чим добратися. Тож всіма можливими способами будемо добиватися того, аби цю дорогу таки почали ремонтувати", – запевняє депутат Рогатинської райради від фракції "ВОЛЯ" партії РНС Микола Стиславський.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: