fbpx

До нас ідуть сніг і морози, – синоптик Наталка Діденко

Суспільство 20:51, 19.01, 2018

20 січня, на Івана, нарешті циклони поступово втихомиряться і в Україні запанує зима, прогнозує головний синоптик у "Opogode - порівняй погоду", ведуча прогнозу погоди на Еспресо.TV Наталка Діденко.

На дорогах практично скрізь ожеледиця або каша із снігу та льоду. Тому ногам та колесам – особлива увага! На заході, зазначає синоптик Наталка Діденко, може трохи попідсипати, засніжити на вихідних, але несуттєво. 

Але саме з Івана в Україні, потихеньку-помаленьку і, як ще кажуть в Алжирі – це означення спокійного, але неухильного процесу, – дУга-дУга (тобто, якраз помаленьку) почне знижуватися температура повітря.
Вже найближчої ночі оці недоречні плюси серед січня перетворяться у -2-7 градусів, завтра вдень ще буде таке собі, від 3 морозу до 2 тепла. 

З понеділка похолодання зміцниться, стовпчики термометрів опускатимуться нижче -10 градусів.

"Молодець, зима. Розвели тут плітки про її немічність) А в неї все, як треба, за своїми правилами. Зима приходить не на день Майонезу з Олів'є, а коли природа каже снігу та морозу – так, з 13-14 січня. Христос хрещається!" – привітала спільноту в мережі із зимою Наталка Діденко.

За прогнозом Укргідрометцентру, на Прикарпатті 21 та 22 січня вночі до 7 морозу, вдень мінус 5 градусів, сніг. 23 січня вночі – 10 градусів морозу. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: