fbpx

Єдиний інформаційний центр для учасників АТО запрошує долучатись юристів та психологів на волонтерських засадах

Суспільство 20:31, 09.04, 2015

Єдиний інформаційний центр для учасників АТО та членів їх сімей закликає юристів та психологів на волонтерських засадах допомогти роботі центру.

Про це йшлося сьогодні під час щотижневого засідання координаційного комітету допомоги пораненим учасникам АТО, повідомляє кореспондент Бліц-Інфо.

Як зауважив один з ініціаторів створення центру Володимир Веркалець, за 10 днів роботи до інформаційного центру надійшло 31 звернення, 19 із них зареєстровано, а також 12 – одразу надано відповідь. До трьох найбільш поширених питань, а це  як отримати посвідчення учасника АТО, житлове, та земельне – додалися ще й юридичні питання.

"Також виникають такі питання щодо пільги оплати дітей в дошкільних навчальних закладах, також про можливість отримання пільги дітям учасників АТО, які навчаються у ВНЗ",  поділився Веркалець.

Тож він закликав юристів та психологів на волонтерських засадах допомогти роботі центру. Адже зауважує, що зараз вони потребують додаткової допомоги.

Нагадаємо, Єдиний інформаційний центр для учасників АТО та членів їх сімей у Івано-Франківську розпочав роботу 31 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: