fbpx

Юлія Тимошенко вимагає "вилучити з кандидатів у президенти" нардепа Юрія Тимошенка з Коломиї

Політика 10:37, 08.02, 2019

Юлія Тимошенко закликає Петра Порошенка скасувати реєстрацію кандидатом у президенти" коломийського нардепа Юрія Тимошенка. Лідерка "Батьківщини" вважає, що однофамільця зареєстрували за вказівкою Адміністрації Президента, щоб заплутати виборців.

Про це Юлія Тимошенко заявила  у прямому ефірі у програмі "Право на владу" на "1+1".

"Президент і його штаб в останні дні реєстрації кандидатів у президенти зареєстрували кандидатом у президенти за своєю ініціативою Тимошенка Юрія Володимировича, власне кажучи – Тимошенко Ю. В. Це вони розраховують таким шахрайським, принизливим способом якісь відсотки забрати на виборах у мене і передати людині, яка нічого спільного не має з кандидуванням у президенти. І Тимошенко Юрій Володимирович погодився на це, що прикро", – виголосила Тимошенко.

Вона заявила, що точно знає, що Порошенко разом з його штабами вносив заставу за Юрія Тимошенка, і назвала це "принизливою нечесною боротьбою".

"Якщо ти президент країни, ти чоловік, ти людина, яка хоче декларувати чесність і гідність, як можна так нечесно змагатися? І тому я зараз звертаюся до президента: так, як вони ставили цього Тимошенка Юрія Володимировича в реєстр кандидатів у президенти, хай вони просто згадають про чоловічу і президентську честь і вилучать цього Тимошенка Ю. В. з кандидатів у президенти і припинять такі брудні маніпуляції",  звернулася до Порошенка Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, ЦВК зареєструвала Юрія Тимошенка кандидатом у президенти 6 лютого.

Він заявив про намір балотуватися у Президенти ще у 2016 році та звернувся до виборців скинутися йому на заставу.

Як писав КУРС, Тимошенка нещодавно виключила зі свого складу фракція "Народний фронт". Народний депутат Леонід Ємець написав, що неформальною причиною виключення Тимошенка з фракції є те, що він зібрався балотуватися у президенти.

Недавно Тимошенко подав 12 декларацій-повідомлень про суттєві зміни в майновому стані, в яких вказав, що отримав "гонорари та інші виплати згідно з цивільно-правовими правочинами" на загальну суму в 1,5 млн грн.

Втім, у Фейсбуці Тимошенко пояснив, що ці гроші позичив.

"Кошти всі до копійки я зобов‘язаний згодом повернути. Люди, що їх позичили, прості, хоч і не бідні фермери. Тобто, жодному олігархові в державі я нічого не винен, і нічого і нікому, окрім українського народу, я відробляти не мушу",  написав Тимошенко.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: