fbpx

Юна франківчанка здобула титул "GRAND PRIX 2017" на конкурсі краси у Греції. ФОТО

Стиль життя 09:38, 26.06, 2017

На VI Міжнародному модельному конкурсі краси та таланту "Little Supermodel of the World 2017", що проводився у Греції на півострові Халкідікі, франківчанка Вікторія Усенко здобула титул "GRAND PRIX 2017" у віковій категорії 12-14 років.

Вікторія ретельно готувалася та гарно проявила себе у всіх модельних виходах. Дівчинка – вихованка продюсерського центру "Star Team" та Школи краси "Ювента". Це не перша перемога Вікторії, оскільки вона уже була учасницею багатьох різноманітних конкурсів.

Також Вікторія взяла участь у Міжнародному фестивалі "Сузір’я Еллади" в Греції, який тривав декілька днів. Дівчинка виконала пісню про Україну "Я молюся за  Тебе" та "Sia – Cheap Thrills" і була нагороджена двома дипломами – перше місце за виконання кожної з пісень. До конкурсу дівчинку підготувала викладач з вокалу Ксенія Кондратова.

Вікторія Усенко так сподобалась членам журі та організаторам, що їй запропонували бути ведучою на другому конкурсі "Baby@teen style" та на нагородженні  конкурсантів.

Конкурс Вікторія вела українською мовою у парі з представницею Греції. Дві красуні – дві мови: українська та грецька, море емоцій та позитиву.

Вікторію нагородили дипломом та короною найкращої ведучої. Однією з членів журі була відома психолог, кандидат філософських наук Наталія Холоденко.

Організатори конкурсу запросили Вікторію  у грудні до Афін на міжнародний показ мод.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: