fbpx

Юні франківські спортсмени поділились враженнями від участі в турнірі з джиу-джитсу в Абу-Дабі, де здобули 6 нагород

Суспільство 21:10, 20.04, 2017

Сьогодні у громадському ресторані Urban Space 100 тренери спортивного клубу "Тигр" та їхні вихованці поділилися своїми враженнями про участь в одному з найпрестижніших світових турнірів з джиу-джитсу, що проходить з 10 до 22 квітня в ОАЕ.

У змаганнях взяло участь понад 7 тисяч спортсменів різних вікових категорій. Вони змагалися за чемпіонські титули та призовий фонд у розмірі близько 800 тисяч доларів.

Юні франківці привезли з Абу-Дабі 6 нагород та зайняли 6 загальнокомандне місце серед 42 команд з різних країн світу. Діана Ломей і Юля Васенда здобули золоті нагороди, срібло виборов Олександр Озорович, з бронзою повернувся Олег Гаврилів.

Голова спортивного клубу "Тигр" і тренер Владлен Лейцюсь розповів, що це чемпіонат нестандартного формату, а також детальніше розповів про підготовку до події.

"Два місяці 8 наших спортсменів тренувалися до змагань. Діти займалися по 5 разів на тиждень. Підготовка тривала у декілька етапів. Найбільше зосередилися на психологічній підготовці та ознайомленні із досвідом суперників", – поділився Лейцюсь.

Андрій Дорошенко, який займався оргнізацією поїздки в Абу-Дабі, розповів, що за цей і дорослі, і діти отримали новий досвід й багато чому навчилися. "Поїздки з дітьми – це завжди пригоди. Ми раді, що все пройшло на достойному рівні", – поділився він.

Вихованці, які здобули нагороди, розповіли, що перемоги легкими не були. Зокрема дівчатам до традиційної спортивної форми довелося вдягати спеціальні головні убори. Але всі раді, що змагання проходити у теплій і сонячній країні. Юним спортсменам вдалося трохи відпочити на морі.

"Варто їхати не лише зараз перемоги і нагород, а й щоб відчути ці емоції", – підсумував Олег Гаврилів, який здобув бронзу на чемпіонаті.

Нагадаємо, минулого місяця юні франківці здобули 20 нагород на міжнародному турнірі з джиу-джитсу в Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: