fbpx

Юні франківці перемогли на "Дитячому ярмарку футзалу"

Спорт 17:07, 06.11, 2017

Вихованці Академії НФК "Ураган" 2011 р. н. повернулися з Луцька з Кубком і трьома індивідуальними нагородами, повідомляє сайт клубу.

Жодного вікенду – без нагород! Вихованці Академії НФК "Ураган" не перестають дивувати і здобувати медалі, пише Репортер.

Минулого тижня з Городенки з трофеями повернулися підопічні Юрія Іванишина – семирічні та восьмирічні хлопчики стали тріумфаторами всеукраїнського турніру "Золота осінь".  Спортивно та з ентузіазмом провели пройдешній вікенд і дещо молодші, 6-річні "дракони" – юні вихованці клубної Академії – взяли участь у турнірі "Дитячий ярмарок футзалу".

Загалом, традиційні змагання, які відбулися під егідою Асоціації футзалу Волині, зібрали у Луцьку близько 20 дитячих колективів з різних куточків України, а змагалися за трофеї відразу чотири вікові категорії: U-7, U-9,  U-11, U-13.

Курс до Луцька взяли й одні з наймолодших вихованців Академії – хлопчики 2011 р. н., які включилися у розіграш кубка серед однолітків з U-7.

На першому етапі турніру група "В" об’єднала ледь не половину Західної України і конкуренцію "Урагану" склали львівський "Інтер Футзал", луцький "Юніор-Мідас" та "Лідер" із Червонограда.

Варто відзначити, що груповий раунд франківці пройшли на одному диханні: перемогли "Інтер Футзал" – 4:2, обіграли "Юніор-Мідас" – 4:3 та не залишили шансу "Лідеру" – 3:1.

Півфінальний батл "Ураган" зіграв з луцьким "Універсалом", у підсумку переконливішими були "ураганівці". Натомість фінальний поєдинок звів "драконів" знову з "Юніором-Мідас", і рахунок на табло був красномовний – 7:1 на користь "драконів".

Окрім кубка-красеня, до Івано-Франківська відправилися три (!) індивідуальні нагороди. Найкращим голкіпером був визнаний Данило Бартків, гравцем – Юрій Лаврук, бомбардиром – Захар Андрієчко.

Тренер команди Петро Липецький відзначає, що дуже задоволений успіхом своїх підопічних: "Тішить як колективний результат,  так і особисті відзнаки дітей. Ми отримали масу задоволення від участі, від ігор, атмосфери. Відзначу рівень організації – все було на достойному рівні".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: