fbpx

Юні футболістки Івано-Франківська виграли обласні змагання

Спорт 20:13, 09.04, 2016

Сьогодні у Галичі завершились змагання юних футболісток в залік V Спортивних ігор школярів області з футболу серед дівчат 1999 р. н. і молодших.

Галицька земля зустріла вісім команд районів та міст Прикарпаття. У перший день команди долею жеребу було розбито на дві підгрупи, в яких виборювали місця для участі у фіналі.

Група "А" команди: Галицького, Городенківського, Коломийського та Косівського районів.
Група "В" команди: Тисменицького, Калуського, Богородчанського районів та міста Івано-Франківська.
У групі "В" явний фаворит змагань, збірна команда обласного центру, здобувши три перемоги, вийшла без будь-яких проблем у фінал, а другими стали футболістки Богородчанського району.

Набагато напруженішою була боротьба у групі "А", де після трьох матчів дві команди набрали однакову кількість очок – по 7.

Таким чином, коломийські футболістки, що перемогли господарок, вийшли у фінал, а дівчата з Городенківщини отримали право поборотись за п'єдестал пошани. 
Першими вийшли на поле футболістки Богородчанського та Городенківського районів. Забивши по одному м’ячу в кожному таймі, дівчата з Городенки завоювали бронзові медалі. Ну а переможцями без всяких несподіванок стали дівчата з Івано-Франківська, забивши 5 м’ячів у першому таймі та спокійно довівши гру до перемоги.
На базі команди-переможниці буде сформована збірна області, що буде виборювати путівку у фінал в Чернівцях уже в найближчий час.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: