fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • "Юні спортсмени Франківська мають великий потенціал для здобуття чемпіонських титулів і потребують підтримки", – Віталій Мерінов

"Юні спортсмени Франківська мають великий потенціал для здобуття чемпіонських титулів і потребують підтримки", – Віталій Мерінов

Суспільство 18:34, 20.03, 2017

Вихованці спортивного клубу "СПЗ" виступили на Зональному чемпіонаті України з боксу серед юнаків у Львові і завоювали три призові місця.

Призові місця посіли:

Кусий Максим – І.
Розвадовський Андрій – ІІІ.
Білуник Захар – ІІІ.

Тренером чемпіонів є депутат Івано-Франківської міської ради від партії "Українське об’єднання патріотів – УКРОП", голова ГО "Спільними Зусиллями" Віталій Мерінов.

Спортсмени відвідали змагання за підтримки народного депутата України Олександра Шевченка.

Віталій Мерінов розповідає: "Дуже приємно, що Кусий Максим був визнаний кращим боксером змагань (серед 79 учасників з 4 областей: Івано-Франківської, Чернівецької, Львівської і Закарпатської) та нагороджений кубком. Для мене як тренера це радісна подія, ця нагорода свідчить про те, що ми рухаємося в правильному напрямку, тому робитиму все можливе, щоб юні спортсмени отримували все нові чемпіонські титули.

Окрім того, хочу висловити вдячність Олександру Шевченку. Часто батьки, зважаючи на складну економічну ситуацію, не можуть самостійно оплатити поїздки дітей. Саме завдяки підтримці народного депутата вихованці спортивного клубу "СПЗ" мають можливість їздити на змагання".

Прес-служба

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: