fbpx

Юрій Андрухович виставив на аукціон свою футболку. ВІДЕО

Суспільство 12:23, 30.08, 2018

Патріарх сучасної української літератури іванофранківець Юрій Андрухович передає свою футболку на благодійний аукціон для підтримки розвитку Пласту на Сході та Півдні України.

Письменник віддав на аукціон свою футболку з написом "Патріарх", інформує "Пласт- українській скаутинг".

"Ця футболка така одна-єдина. Інших таких на світі немає. На спині підписано, що вона моя, бо я патріарх поетичного угруповування "Бу-Ба-Бу", – каже Андрухович.

Він розповідає, що мав у цій футболці відбути цілий тур, присвячений 30-річчю угруповування.

"Тур не відбувся, але ця річ (футболка, – КУРС), на мій погляд, є свідченням того, що "Бу-Ба-Бу" було, є і буде. Я бажаю майбутньому власникові цієї футболки багато щастя, здоров'я і справжнього "бу-ба-бістського" натхнення",  зазначає письменник.

Щоб взяти участь в аукціоні, потрібно написати у коментарях до ориганільного посту у соцмережі свою ставку. Початкова ставка – 500 гривень, і кожен наступний крок – 100 гривень.

6 вересня о 23:59 оберуть автора, у якого коментар з найбільшою ставкою. Після підтвердження потрібно буде внести суму на підтримку розвитку Пласту.

Після внесення цієї суми на biggggidea.com/project/plast футболку передадуть переможцю благодійного аукціону. Якщо протягом доби після оголошення переможець не внесе пожертву на Спільнокошт Пласту, ця можливість перейде до автора другої найвищої ставки.

Залучені кошти підуть на розвиток Пласту в Україні.

Раніше актор театру і кіно, франківець Роман Луцький виставив на аукціон прапор, який колись зшила його мама, щоб підтримати скаутів молодіжної організації "Пласт".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: