fbpx

Юрій Дерев'янко подарував для новозбудованого дитсадка у Дзвинячі телевізор. ВІДЕО

Політика 18:05, 03.09, 2018

Сучасний садочок запрацював у селі Дзвиняч, що у Богородчанському районі. На нього тут чекали понад десять років. А от ремонтні та реставраційні роботи розпочалися два роки тому.

«Все почалося з 2016-го року. Коли ми зібралися тут з футболістами було тренування і ми вирішили щось тут робити. Тоді тут все було ніби бомба впала: підлога гнила, стіни обідрані . Сморід, бо внизу були підвали. Зараз ми це все зробили», – розповідає голова Дзвиняцької ОТГ Микола Волочій

До відновлення «Дзвіночку» долучилась громада, обласна і районна ради, ОДА та РДА, депутати різних рівнів, а також місцеві спонсори. Велика заслуга у відкритті садочку голови села Дзвиняч Миколи Волочія. Не обійшлось і без підтримки народного депутата України Юрія Дерев’янка. Тож на честь відкриття від нього подарунок – новенький телевізор. 

«Юрій Дерев’янко завжди підтримує питання, які стосуються освіти . А саме щодо відкриття дошкільних закладів. Тут садочок будувався протягом кількох років і Юрій Дерев’янко також сприяв цьому. Фінансово відстоював питання у стінах Верховної Ради, а також на рівні області», – розповідає депутат Івано-Франківської облради від фракції «ВОЛЯ» партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Марія Рудик. 

Нині у садочку є усе необхідне для малят: затишні спальні та дитячі кімнати, охайні санвузли й безліч яскравих іграшок. 

Неабияк радіє відкриттю такого єдиного у дзвиняцькій громаді садочку і його директор Іванна Михайленко: «Підтримка будь-якого представника влади дуже важлива, бо потрібні кошти. Без них неможливо таку красоту навести».

Загалом, у дитячому садочку «Дзвіночок» проводитимуть своє дозвілля понад сімдесят дітей

 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: