fbpx

Юрій Дерев’янко подарував прикарпатському дитсадку сучасний проектор. ВІДЕО

Суспільство 15:10, 11.04, 2018

Інвестиція в майбутнє. Дитячий садок у селі Виногад, що на Коломийщині, отримав у подарунок універсальний проектор.

Дитячий навчальний заклад відкрився всього кілька місяців тому і потребує дороговартісного технічного забезпечення, розповідає його керівник. На прохання допомогти в придбанні сучасної техніки відгукнувся народний депутат України, один із лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Юрій Дерев’янко.

"Юрій Богданович не став байдужим до цієї проблеми і передав подарунок, а це проектор, для творчих успіхів дітей у цьому навчальному закладі", – розповідає помічник народного депутата Юрія Дерев’янка Марія Карп'юк.

Виноградський садочок відвідує 4 десятки малюків. За словами вихователів, такий подарунок неабияк стане у нагоді під час проведення святкових ранків та пізнавальних занять.

"Ми будемо з його допомогою показувати нашим маленьким вихованцям різноманітні відеоролики, можливо, фізкультхвилинки музичні проводити", – розповідає вихователь Виноградського НВК Богдана Луців.

 

Допомагає виноградським освітянам Юрій Дерев’янко уже не вперше. Для місцевої школи, яка належить до навчально-виховного комплексу, його благодійний фонд придбав чимало техніки, меблі та навчальну літературу.

"Це дуже важливо для нас, бо діти наші підростають і хочуть навчатися, пізнавати все нове. Я вважаю, що це дуже великий вклад Юрія Дерев’янка у наше майбутнє покоління", – каже директор Виноградського НВК Світлана Іванчишин.

Допомагати розвиткові шкіл Прикарпаття народний депутат неодмінно буде і надалі.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: