fbpx

Юрій Дерев’янко розкрив киянам та представникам РНС план перемоги на виборах. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 11:31, 10.09, 2018

Один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ, кандидат в Президенти України, народний депутат Юрій Дерев’янко під час зустрічей з киянами та представниками РНС Печерського, Шевченківського та Оболонського районів міста Києва озвучив свою президентську програму, яка полягає у створенні неоекономіки та цифрової держави, відновленні миру і поверненні окупованих територій, а також план перемоги на виборах.

Про це повідомила прес-служба політика.

Зокрема, неоекономіка, за словами Дерев’янка, передбачає нову податкову систему з 4 видами податків (податок на витрати 4%; податок на виведення коштів з банківської системи 10%; рента; акциз (з палива, алкоголю та тютюнових виробів); легалізацію бізнесу; захист права власності та впровадження криптогривні.

Дерев’янко попросив підняти руку присутніх у залі, хто вважає, що його власність захищена. В залі піднялась лише одна рука.

Дерев’янко повідомив, що сам став жертвою беззаконня, адже нещодавно дізнався, що його квартира на вулиці Пушкінській в Києві згідно з реєстром більше йому не належить.

Він додав, що в цифровій державі всі сервіси будуть працювати через електронний кабінет, а послуги можна буде отримати без черг і корупції. Крім того, за допомогою технології блокчейн уся власність кожного українця буде надійно захищена, адже інформацію про неї буде практично неможливо підробити в системі.

Важливою частиною програми Дерев’янка є план відновлення миру в Україні та повернення територій.

"Новообраний президент має діяти в трьох напрямках: сильна економіка, підвищення боєздатності армії, абсолютно чітка робота з формування дипломатичної коаліції серед країн, які нас підтримують (країн Будапештського меморандуму (крім агресора РФ) та країн, що ввели санкції проти Росії)",  сказав Дерев’янко.

Він додав, що 5% ВВП необхідно направляти на армію, яка має будуватись за стандартами НАТО. А також формувати резервну армію, як в Швейцарії та Ізраїлі. Також, за словами Дерев’янка, необхідно надати українцям право на захист за допомогою вогнепальної зброї, однак з жорсткими обмеженнями.

Говорячи про перемогу на виборах, Дерев’янко зауважив, що всі партії в Америці, Ізраїлі знають, хто конкретно з виборців за них голосує, до дня голосування.

"Мене запитують, хто наш виборець. Наш виборець – це людина змін. Ми орієнтуємось на будь-яку людину від 18 до 95 років. Не має значення її вік. Має значення, що в голові. Якщо в голові сучасне мислення, сучасне бачення, розуміння ситуації і бажання країну швидко зробити прогресивною – це та людина, яку я називаю людиною змін", – пояснив Дерев’янко.

Він заявив, що необхідно організувати роботу по всій Україні з рівномірним навантаженням на таких людей, які не лише підтримують, а готові діяти.

"Ми розділили країну умовно на 50 міжокружних штабів, які охоплюють в середньому 4 мажоритарних округи. Кожна людина змін може переконати тільки своє ближче оточення – 10-20 найближчих людей. В день голосування прослідкувати, щоб вони прийшли на виборчі дільниці",  сказав Дерев’янко.

Один з учасників дискусії запитав у Юрія Дерев’янка, чи збирається він вирішувати питання російської мови в Україні.

"Я пропоную не чіпати це питання взагалі. Я бачив українців, які говорять українською мовою, які себе дуже погано вели і які є частиною цієї системи. І я бачив українців, які розмовляють російською мовою, які йшли на фронт, які зносили цю систему, які є абсолютними українцями від початку і до кінця",  підкреслив кандидат в президенти.

Він додав, що це технологія, яку використовували регіонали, яка спрямована на роз’єднання людей.

Натомість Дерев’янко вважає, що потрібно проводити дуже правильну і виважену політику.

"Поляки свого часу у 80-х роках вирішили виховувати патріотизм, написавши новітню історію через позитивних героїв",  повідомив Дерев’янко і додав, що подібний підхід потрібно запроваджувати і в Україні.

Нагадаємо, з 20 обласних організацій партії "РУХ НОВИХ СИЛ", які провели свої конференції, 13 організацій рекомендували підтримати кандидатуру Юрія Дерев’янка на пост Президента України від РУХУ НОВИХ СИЛ.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: