fbpx

Юрій Дерев’янко: Справжній рейтинг Порошенка значно менший! ВІДЕО

Політика 16:31, 02.04, 2019

Напередодні виборів президента 31 березня відбулись масштабні фальсифікації та підкуп виборців, тому справжній рейтинг підтримки Петра Порошенка може бути значно меншим.

Про це заявив кандидат в Президенти України від партії "ВОЛЯ", народний депутат Юрій Дерев’янко в ефірі 4 телеканалу.

"Я думаю, що справжній рейтинг Порошенка значно менший. Ми не говоримо про день голосування, ми говоримо про весь виборчий процес, особливо про процедури, які були напередодні дня голосування. Я маю на увазі формування списків для голосування на дільницях, недопуск і ненадання інформації про реєстр виборців всім кандидатам в Президенти", – сказав він.

Дерев’янко нагадав про величезну кількість фактів, коли в одній квартирі було прописано перед днем голосування по 200-400 людей.

"Це свідчить про те, що відбувався масовий тотальний підкуп виборців, але не по старій технології Януковича біля дільниці. Це було зроблено заздалегідь, все було ретельно підготовано. Але для того, щоб ми, як кандидати, журналісти чи спостерігачі, не мали можливості це зафіксувати в день голосування, це було зроблено заздалегідь", – підкреслив кандидат в Президенти.

Дерев’янко обурився тим, що нікому з кандидатів в Президенти не дали доступу до реєстру виборців.

"Порошенко контролює всі реєстри виборців, відділи виборців, які просто роздруковують ці списки не з реєстру, а готують ці списки на дільниці. І ніхто з кандидатів не має можливості це звірити", – заявив Дерев’янко.

"Наші однопартійці з Полтави для себе зробили велике відкриття, коли прийшли голосувати, а, виявляється, ще є кілька людей приписані до їхньої квартири і також мають право голосувати на цій виборчій дільниці. І вони нікого не прописували", – розповів кандидат в Президенти.

Нагадаємо, за результатами підрахунку 99,02% бюлетенів в другий тур президентських виборів виходять Володимир Зеленський (30,23% голосів) та Петро Порошенко (15,92%).

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: