fbpx

Юрій Дерев’янко у Чернівцях розповів, як захистити власність кожного українця за допомогою блокчейну

Політика 15:08, 03.09, 2018

У Чернівцях народний депутат, кандидат в президенти України, член ради партії РУХ НОВИХ СИЛ Юрій Дерев'янко зустрівся з активними людьми, які не хочуть миритися з реаліями в українській політиці і економіці та готові до перезапуску всіх інституцій в країні.

Про це повідомила прес-служба політика.

Під час зустрічі Юрій Дерев'янко презентував свою президентську програму та озвучив основні напрямки створення якісно нової держави. Йдеться про неоекономіку, цифрову державу, перехід до прямої демократії та план припинення війни і встановлення миру на Сході.

Зокрема, кандидат в президенти відзначив, що технологія блокчейн дозволить захистити приватну власність українців та навів приклад з власного досвіду.

"Коли я був у Харкові, мені прислали фото моєї власної квартири, де я побачив вивернуті ручки, вся обшивка з дверей здерта. Цю квартиру в центрі Києва я придбав у 1997 році. Але коли поліція зайшла в реєстр, я дізнався, що це вже не моя власність, а якогось Писанка Івана Івановича. Так я виявив, що мою квартиру вкрали. І виявляється, інший власник моєї квартири з’явився в липні цього року, однак я її нікому не віддавав. Шахраї через нотаріуса хотіли уже її перепродати. Коли я розповідав про такі випадки на зустрічах з людьми, то подумати не міг, що таким чином і я можу позбутися власності. Жоден українець не має впевненості в тому, що буде з його власністю в Україні. Що ми пропонуємо? В інформаційних системах, які мають дуже цінну інформацію, треба впровадити розподілену базу даних – блокчейн. Аби інформація одночасно знаходилася на десятках тисяч комп’ютерів, тоді зловмисники її не зможуть змінити", – зазначив Юрій Дерев’янко.

Юрій Дерев’янко наголосив на ключовому пункті своєї програми – неоекономіці. Він переконаний, нова податкова система, легалізація всіх видів бізнесу, захист права власності та впровадження криптогривні дозволять за 4-5 років у 2,5-3 рази збільшити ВВП.

Також кандидат в президенти розповів і про переваги прямої демократії та як вона може вплинути на життя чернівчан.

"Ми пропонуємо, щоб люди мали можливість відкликати будь-якого міністра, депутата, мера. Щоб чернівчани самі могли визначати пріоритети міста. Бюджет Чернівців – 130-150 млн доларів у рік. За 5 років – це 600-700 млн. І виходить, що 42 депутати з мером мають індульгенцію розпоряджатися цими коштами. Такого привілею не має жодне місто у Швейцарії. Адже там з приводу кожного кроку радяться з населенням на референдумах. Люди, які обрали депутатів, мали б визначити 3 найбільші проблеми Чернівців. До прикладу, сміття, дороги і якість питної води. Депутатський корпус має запропонувати мешканцям варіанти вирішення кожної з цих проблем. А люди вже мають визначити кращий з них", – веде мову Дерев’янко.

Також політик розповів, як цифрова держава зможе мінімізувати бюрократію, дозволити українцям економити час та кошти.

Не оминув увагою Дерев’янко і план Перемоги, повернення Криму, Донбасу і відновлення миру. Він зазначив, що для перемоги України у війні з агресором необхідно створити сильну економіку, різко збільшити боєздатність нашої армії і сформувати та реалізувати спільний фінансовий план країн Будапештського меморандуму (крім РФ-агресора) та країн, що ввели санкції проти Росії, з відновлення зруйнованих та окупованих територій, паралельно витрачати 5% ВВП на обороноздатність, створюючи професійну за стандартами НАТО армію, резервну армію, та надати українцям право на захист за допомогою вогнепальної зброї.

Юрій Дерев’янко подякував присутнім за підтримку та закликав чернівчан долучатись до команди РНС.

"Кожного, хто хоче, аби ситуація в країні реально змінилася, ми просимо брати на себе частину відповідальності. Ні сам президент, ні сама ВР нічого не зробить. Маємо зрозуміти, що президентські, парламентські і місцеві вибори – шлях, щоб вичавити представників старої системи з усіх рівнів влади. Ми формуємо команди і об’єднуємо активних, свідомих людей. От ви сядете на місце депутата ВР, обласної чи міської ради – і це вже мінус один злодій", – переконаний Дерев’янко.

Нагадаємо, з 20 обласних організацій партії "РУХ НОВИХ СИЛ", які провели свої конференції, 13 організацій рекомендували підтримати кандидатуру Юрія Дерев’янка на пост Президента України від РУХУ НОВИХ СИЛ.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: