fbpx

Юрій Филюк представить Промприлад на Всесвітньому економічному форумі в Давосі

Економіка 07:45, 20.01, 2019

Наступного тижня, 22-25 січня, в Давосі відбудеться Всесвітній економічний форум. 24 січня співзасновник платформи "Тепле Місто" та виконавчий директор "Промприлад. Реновація" Юрій Филюк представить на форумі проект.

Нагадаємо, вперше за історію World Economic Forum-2018 у 2018 році працював Ukraine House Davos (Український дім у Давосі). Це ініціатива українських бізнесів, асоціацій та організацій – всі об’єдналися, щоб отримати нове сприйняття України світовою спільнотою.

Цього року Ukraine House Davos повертається на Форум з програмою: інвестиційні, технологічні та креативні можливості в країні.

Світові лідери, активісти та підприємці зберуться разом, щоб обговорити 4-ту промислову революцію, глобальні ризики, проблеми геостратегії, економіки, довкілля та гендерної рівності.

Як писав КУРС, у “Промприлад Реновація” інвестують 23 підприємці. Серед них і директор Юрій Филюк, який є ще й керівником “Теплого міста” – платформи для ініціатив від активних і небайдужих людей, організацій, підприємств. Наприкінці року він отримав у Києві нагороду від Partnership for Sustainability Award. Це конкурс, який ініціювала неурядова організація – Глобальний договір ООН в Україні.

А днями стало відомо, що Promprylad.Renovation отримає 300 тисяч доларів від Finstream. Фінансування проекту відбудеться у кілька етапів. Зараз готується перший транш об’ємом 100 тисяч доларів. Пізніше буде залучено ще 200 тисяч.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: