fbpx

Юрій Романюк: Генштаб не прислухався до Ради оборони області, прикарпатський батальйон таки їде на Схід

Політика 08:36, 09.06, 2014

За інформацією депутата Івано-Франківської обласної ради Юрія Романюка, наказ начальника Генерального штабу ЗСУ про відправку на Схід П'ятого (прикарпатського) батальйону не скасований: військові, яким бракує бронежилетів і касок, завтра рушають в зону АТО.

Про це Юрій Романюк написав на своїй сторінці в Facebook:

"Наказ Начальника Генерального штабу ЗСУ (станом на зараз) не скасований і не відкликаний. Тобто все, що в ньому написано, залишається в силі/дії! Батальйон "Прикарпаття" в понеділок, 9 червня, зранку, о 5.00 год. буде піднятий для погрузки автотехніки та іншого майна на залізничні платформи. На це піде весь день.
Відправка особового складу згідно Наказу – вівторок, 10 червня, до 8.00 ранку. Рішення Ради Оборони області – не може скасувати силу Наказу Начальника ГШ ЗСУ! Робіть висновки самі! Бронежилетів, касок, запчастин до автомобілів, медикаментів – немає!" – написав Юрій Романюк.

Як повідомляв КУРС, вчора увечері відбулося екстрене засідання Ради оборони області, яке рекомендувало не відправляти П'ятий батальйон територіальної оборони в зону бойових дій до повної його комплектації усім необхідним. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: